iPhone 11 用家討論 (3)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有無用緊雙卡既巴絲
部機次次傾完電話都要等幾秒先上到網
但明明傾緊個時都上到網
係一收線之後 要等幾秒先上到網
平日唔好太低先叉

每個月一次用哂電叉做個保養就得
咁我岩岩買左返黎, 洗唔洗用哂先叉?
唔洗
有冇人覺得影相好唔sharp
好似失焦咁
你係咪CSL? 其實呢個問題 我係用X個陣 都已經咁樣 更新左之後好似仲嚴重左成日斷上網
Cmhk
耗電量1/3係相機

寫住係錄音

因為siri?
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭一萬
咁11 pro 會長氣d, 我好似你咁用, 都仲有~50% (wifi mode) 我仲上埋youtube 聽網台節目 (返工時間)
買咗之後慢慢裝返啲APP,發現twitter同instagram令到部機好熱,可能係背景工作引起,我入設定停咗呢兩個APP嘅背景重新整理,部機即係好快降溫,真係吹脹
我係計4g
Wifi用少好多電 同埋冇咁熱所以跌電都慢啲
我聽日試下4g 下用全日會點先
我部機出左幾日咋, 仲試緊~
男人用紫色定綠色
綠好啲 呢隻紫真係好女仔
其實黃更靚
可唔可以教下我
重裝個app 唔得再重裝
部機買番嚟都咁貴就唔好慳個一兩百蚊喇
鏡頭有塵,有無得去士多換?
去士多換翻新機比你
肯定有得換?
唔信你又問?
上面位巴打又無話自己親身試過換
我實知係真啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞