iPhone 11 用家討論 (3)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
換pro啦
11 pro max更新完之後藍牙成日斷線
好撚大部機 同埋無home制唔慣
轉app 向上掃 control 向下掃同notifications 撞咗
又無3-d press
利申 7轉11
習慣問題姐,嫌大就買之前試真啲先啦

利申:上年8轉Xs手機size差唔多但mon但大成吋都係細機正
pro 都係大
仲要重d
Pro細啲同輕啲喎
個三眼仔凹套 都係好厚
iPhone 11 8.3 mm
iPhone 11 Pro 8.1 mm
iPhone 11仲厚
係bor
以續航力計iPhone 11 好定係11 pro 好
11 pro 多1個鐘
有d 片 11pro 舊電長d 相反 多數片 ip11 長d
更正:Hsbc + Apple Pay + 銀聯有8%,128GB 應該係回$480。
左邊向下掃同埋右邊向下掃
又唔算撞
部11 pro有時無啦啦有D好怪ge響聲,1秒到
唔知咩事
C 記 = CSL / 1010. Trade-in 嗰d或者其他問題去門市問會啱d. 我都係見到佢做緊offer 先分享一下.
(再重複一次,128GB 減左300 之後攞唔足applepay+銀聯嗰 $500)
有冇人講電話成日唔小心撳到個keypad d數字
我買有85折
11 128GB 平左差唔多成千蚊
你比你朋友水左
我就用耐d先買
好怕叉壞機
巴打你好彩。我前年買8plus,好似求人咁store都唔換,要星加坡總部決定可以wo,之後寄咗部新機過嚟,都係上白下黃。上年XR,換咗兩次mon都係上白下黃,精靈話睇唔出,store經理講兩次之後唔會再換。總之run濕九test無問題就當無事,之後去store睇d demo機都係上白下黃,無𨶙計。apple 宜家標準係咁,應該講宜家生產lcd嘅廠退步好多。
留個tg傾下野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞