iPhone 11 用家討論 (3)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Me2 真係好爽但舊電真心麻麻
7plus 升唔升 11好

講真7plus電果方面又未到要死,勉強開省電都頂到一日大半日,個mon又唔差得遠...

係影相真係屈機不過trade in都要補$5000
仲用到既話我覺得可以等多年...除左影相 其他真係唔係話好大分別
原裝差真係慢到誇張,佢個18w charger要唔要 買多條線
要 佢係type c to lightning
下年傳唔再用m額
睇你搏唔搏
換左iPhone 11 有兩個問題
第一個係個插頭一時時接觸不良 平時正常用都冇乜野
但有時hi左下就齗左 (插緊耳機)
第二係 瞓覺之前有80%電 瞓醒會冇左10-20%
兩樣一開始買番黎都冇乜野 係最近先出現
有冇同路人 有就留個言啦
Youtube只有1080 無hdr
6s換11好唔好 想換好耐但又唔想換11pro咁貴

其實11抵唔抵屌 係性價比上
有冇人㩒㩒下個mon會叮一聲好似鈴聲響一下就停咁,唔頻密但好智障...講緊我已經開咗靜音
Ios13.1.3
唔該曬師兄
11樣樣都好只係重咗啲,懷念用咗五年嘅iPhone 6嗰種輕同薄
我用緊pioneer耳機+轉插頭
條線一郁就唔知點解會停歌同開siri
好奇怪 可能要換落過條轉插
ip6 好快冇電。。。
想放部白色64gb
https://t.me/kwzzfd
去d偏d 地方會唔會有機

我10月1x號 豐澤有買過128紫
有原廠耳機成日失靈,插咗等於冇插
但我覺得問題係電話個接口到 因為有時差電都有依種情況 雖然唔係經常性發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞