iPhone 11 用家討論 (3)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇巴打部機好似我咁鏡頭之間同埋外圍好似有個印咁
如果岩岩買完新機 set完
先發覺機背有花痕
有無得換??
之前仲有班機都唔知幾耐無買過既人
係咁話現場發現有咩問題都可以任開新機
但明明比錢個下d職員已經帶晒頭盔話要留意返任何情況都無得退換
咁其實真係佢部機有問題喎....
我都係咁
同你個位係一樣 好似有油積咁
我仲以為係自己問題
終於有人有同我同一個問題

我有時熄機要45s
真係好撚垃圾 之前係台灣買完有邊位花左可以返去即換 最後換左2次
買左兩部iphone 11 發覺兩部GPS 唔多準
iphone x, ipone 5, 7 都準過部iphone 11
GPS 係室內有好大偏差
之前6S用nike app跑步好準
11完全係鳩咁畫
係咪冇得換返
我岩岩打去問
佢話係新機喎
佢話翻新機係用唔同盒
ifans信仰最重要

比正價都死要去apple store買
黃mon係咪冇得換?玩過十幾部display機 熄哂true tone night shift 同一個setting下我果部都黃好撚多
由6s轉11
除左wifi接收差左其他都好滿意
其實呢
你真係去換一次,到時咪知佢口中所講所謂新機
同你自己比錢買個陣佢比你既新機有咩唔同囉
佢d display一定係揀部最白最光既出黎
一定唔會見到有黃既display機(所以話apple唔知有黃mon既、覺得黃係正常基本無可能)
你用佢地黎比只會愈比愈傷心
同埋士多既環境燈光太光,就咁睇你部機根本睇唔出係黃
我當時係現場開機都好開心 以為無事無中招
結果一返屋企再睇...diu你陰陽黃
我冇去問過呀
因為身邊朋友其他色冇呢個問題
我一直以為係污糟 係咁抹都唔得
可能係黑色先會咁
研究左咁多信用卡回贈
去store買最抵
早排去中環買
個藍精靈話開盒有問題未出門口可以即換wo
佢話出左門口就無得換 只有維修
Ios13問題
你試下將舊機升上13就知道gps一樣咁廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞