iPhone 11 用家討論 (3)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
3個model 11一定係最抵
上年XR核電已經抵玩
今年仲要降價 屈到仆街咁都唔買又等多年咩
我都係個接口有時會失靈
換電話無話唔好 有閒錢就換

岩岩6s上11
6s上11
無得輸
6s 呢排成日斷wifi
夠電水倒咁
用幾分鐘部機就超熱

諗緊換11定11pro好
11條邊接受唔到
11pro自己好少影相用唔著三鏡頭
我7plus都係倒水電加部機超熱 最後頂唔順換左電話
我自己都係接受唔到11條粗邊 同埋想用返細機
最後揀左11 pro
細機轉大機嘅你地用咗幾耐先習慣到?
利申:iphone7 仲諗緊轉唔轉11好揸上手覺得好大部好厚 但相機同核電又好吸引
2星期 仲未慣 全程雙手
老老實實 既然大家都係6s上/想上11
可以頂得住部6s咁耐都唔係追款既人 換完都諗住長用

11/11pro 睇外型揀啦 我揀左11因為顏色同(聽講)lcd mon壽命長d 反正我信了

本身部6s功能正常 但電倒水同唔夠位
換左11無後悔諗住用到total lost
想問下買11 128gb $6500
點買先最底
電量如何?算核電?
256感覺最抵
一星期,機身闊咗唔大問題,但仍然覺得重
咁大冇用
依家部機128用左咁耐都係用得7,80gb
唔計迎新,C 記-$300, hsbc 銀聯基本簽賬有$24獎賞錢, apple play 再回500. Total 扣$824 係唔係叫抵?
係百老匯出左部11,但機背鏡頭位花左
應否換部service unit
我托朋友個朋友買(apple做),9折 $5849
st回收最低5900

發左達未?
買左11 各位 建議 自己出去買返個 third party pd叉電器 同埋一條 mfi type c to lightning 18w叉電 都差幾遠
邊到買 有推介?
深水埗/淘寶

ldnio pd 18w $60

pd to lightning線 求其有mfi $40
功能方面11同11 pro相差唔太大
11係抵玩
但外型我比較鍾意pro
C記係張?
本身用紅卡買左11 pro個D
仲有得用apple個個500? 用第張hsbc?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞