[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(25) 5.1白之契約,黑之密約

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
初見既話自己開團
通關左既話應該排3個字左右
直接開TF唔明,可唔可以教教我,同埋唔明搵隊機制,我發現排普通副本或duty龍騎就好快入到,個舞者就等好耐,好多時龍騎講緊係十分鐘內,舞者次次都十幾廿分鐘
好,我夜d試試
你排幾多層 正常淨係刷21-30
11上21
可能揾一揾公會幫手或者再等夜啲先排會好啲
因為中途層數本身都好難排何況11-20
舞者新職多人升啩
隻GAME土地問題好似都幾嚴重
有無邊到有得CHECK 邊到有塊地空左, 定一定要自己逐個逐個區睇下有冇空地

另外想問下 APARTMENT 同 公會個人房係咪一樣?
揀入去居住區果陣有得睇每個區有無空地
APARTMENT 同 公會個人房 Size 一樣
點解大陸服成人斷線?
係唔係因為太多人排隊就踢走班free
有冇巴打可以教下我而家點漢化
https://github.com/reusu/FFXIVChnTextPatch
我跟之前條Link下載完解壓得下面幾個File就唔知要做乜
大陸服最近5.0 多人玩咪唔穩定
個POST推得好快
想問返職業任務係咪都係關主線事 我暫時玩黑魔導士睇落D劇情都唔太關事

但見人好似提過下暗騎任務D故事關主線事
想問relic weapon 係咪姐係人地啲武器閃閃下有神光戈啲?

係點先做到?

我search咩關鍵字先搵到?
Zw aw ew

現實同game 都買唔到樓
點解po頭冇啦啦肥嘅踊り子
首先係個語言度加番日文會快好多
龍騎跳舞都係dps 排隊上冇分別

其次係 極難度開始最好睇左攻略先入場
因為機制難度同DPS requirement會大幅增加
Random play係過唔到

由其係零式副本 最好係打得爆木人先諗
同一定要睇左攻略先
同多數人會要求跟Marco打法 隊友會跟Marco分企位
冇重複職業
所以零式副本基本上唔會用排隊System搵到團
多數出現係組隊板(Party/Team finder)

其次係極&零式 系統會認到你Clear過未
未既 入練習團練下先
多數個隊伍Description會有寫果隊係練到邊個機制
跟番自己進度黎搵隊練
有信心過到既 入Clear目的

Clear左 你個排隊system會多左個Cleared既option
Click左果個先可以同其他clear左又唔想做善事既人打

最後啦 呢隻Game極或以上內容唔係話你入到場就打得贏
做好準備 知道迴圈點打 機制點解 唔好死先易贏到
同咁樣先感覺到自己打緊機 而唔係訓係地板睇隊友打
希望你Raid打得開心
暗騎龍騎有小小關係 但唔睇唔會影響對主線故事理解
唔止Relic weapon會發光

有D用蠻神(Primal)材料整既武器

同絕(Ultimate)難度都會出發光武

Relic weapon就ZW AW EW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞