[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(25) 5.1白之契約,黑之密約

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
dllm 10個副本?
北美ac係咪就咁喺se度買就得?
打算玩到35lv先買好似抵啲
係, 可以
如果唔熟路/個補唔太勁嘅, 一次拉一批其實就ok, 唔係一陣拉得太多又驚hold唔到aggro或者補唔切死咗就重麻煩

我係車個盾埋去拉三隻,然後係咁出迴旋斬
單體/boss就駁combo
上到50lv先知要打完主線先有黑騎玩
正確
係呀因為個JOB Quest 係3.0 的主城.
好快就到架啦....
衝緊
想問下 除左Gaia dc之外 洗唔洗入埋lfrit
我見其他有+100%經
如果你想入Ifrit個公會就要起ifrit開角
你覺得加exp重要d就可以升到80先轉過黎
有無exp加成最後你都係會通過解主線去升到80
咁即係直接係lfrit開角好d
依家Ifrit好多巴打,個會長都幾用心,新手去Ifrit應該會玩得開心啲

BTW,巴哈公會招人,如果巴哈ser有巴打未入公會,但又想搵人一齊玩可以搵我
id: Aoi Meowmori
元靈d料難打d丫笨…
Ifrit個會長晚晚都天命.....
終於clear第4層
暫時玩咗兩個鐘,只係一路接任,係個城入面來回走嚟走去,唔怪得個個人都話一開頭好難頂同好趕客,暫時怪物都未見到一隻
我覺得應該係你接太多支線,
主線任一開始已經會叫你出去打怪
同埋難頂係2.0故事完銜接去3.0故事果一段

畫面左上角撳佢會話你知主線要做D乜
開咗角喺Bahamut
唔同SER都唔緊要既 同DC都可以一齊玩
龍騎啱啱好60 拎晒所有職 唔知升邊隻80好

初階職開頭好難挨
Gaia DC 新手想組固定團玩下零式(休閒)
我同朋友多數都係 pm9-11 online
(一個星期應該最多應該2晚)
差2近戰
Discord : Siriuskwow#0922
頭個30lv真係好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞