[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(25) 5.1白之契約,黑之密約

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
NA 版
可以呀. 你咪開過個NA 的Account 試玩住先囉. lv 1X 你玩過一次可以好快去得返.
仲有少少問題
steam既starter edition就ff14本體+2.0
咁5.0既standard edition包唔包埋3.0同4.0?
定係要買ff14 complete edition先有哂2.0-5.0?

同埋我見steam有個試玩版
洗唔洗係steam試玩既ac先有得用steam升做正式版?
咁我又唔知試玩D 野喎...
我估都係咁吧.
因為你買左GAME 其實都係俾CD Key 你上返mog station 入code 去Activate 隻game
不過經steam 買就一定要經steam account 開game 咁解.

買game 黎講, 其實唔洗諗到咁複雜.
買主體+5.0 就可以了.
你只要諗住
主體一定要買. expansion 買最新果個就會包哂舊果D expansion
所以買complete edition 應該就o岩了.
想請教下我響ps4點先買到隻game?
請問呢個係日ver.?佢話我個ac唔啱地區,我開左個美國ac, 響psn搵到個game, 佢又唔俾用香港卡找數
唔好意思,多謝你回覆我,因為我真係唔識又想玩
香港呀
你PSN 係唔係香港?
有香港同美國,我按入去你條link, 登入我香港psn佢就無左唔買得

尷喎...
咁你試下美國
因為香港賣緊果隻其實都係NA 版

唔好意思我玩PC 版的
PS4 版詳情都唔太清楚
盡幫
唔該哂你,因為我用美國psn 嗰陣,佢唔俾我用香港嘅信用卡同paypal
香港PSN FF14落咗架
一樣咁快
離開左初階職多少少樂趣既
唔會
老實頭lv50 都好L悶
玩到弓手16轉玩補師, 前面啲level冇主線任好難升
Oh 尷...
Sorry
記得打教學任拎咗粒30LV前加經驗戒指先
頭十幾LV打理符升會快好多 再唔喺就打死宮
我係打到16 之後狂刷副本 2日可以上到60
不過如果你係打手職 排耐d 可能就慢好多
因為你未去到絕望既燈火
想問下大家係日文定NA?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞