[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(25) 5.1白之契約,黑之密約

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
D 詩學除咗換裝 仲有咩用
我on99洗濕左個頭接左上古武任務, 其中一PART可以揀用6000詩學換料過
提提新手詩學滿左又冇野要換 又唔想煩換咩材料去賣既話
可以去イディルシャイア換デミクリスタル
25詩學換1粒 每粒直接賣比商店有500蚊
而家50、60、70級裝都可以直接用詩學換+強化,有多可以換定畀副職
我依家廿幾lv dps
依家解主線焗住自己開隊俾老手帶住打
好正常丫.
佢帶完你咪你都變老手囉.
水晶公立牌點解切得咁快
雖然我唔明你講乜.
不過呢排咁多新手...
有D 劇情都係小心D 講好D.
我諗應該未到劇透掛
純粹呻下官網商品預定兩日賣哂咁
陸服玩排隊係時候r人黎國際服玩
估唔到百幾蚊買塊牌都咁多人會買

趁機會問埋
副本無限入場次數既 咁副本經驗係咪都係只限一次
打怪就有經驗值.
打Daily 會on top 送多D exp
副本經驗可以無限次拎
但daily果個bonus就一日一次 每晚十一點reset
依家轉玩Healer 秒入副本好撚爽 起手玩弓排到2046
諗緊一路玩補好定遲啲轉舞女/武士
唔知依家Healer 點...
我2.x 果時玩覺得好忙...
暫時都係覺得做Tank 最輕鬆.
用ps4 操作會唔會冇咁方便
唔會呀.
人地拍電影都係用PS4
初期咩都唔識但又係禁學新招新動作可能會有d麻煩
當你熟習左個手制操作系統既功能(XHB WXHB R2L2互Hold之類)
同埋玩熟左你個職 用腦計劃下d技應該點擺會就手
去到end content都冇大問題
包括我在內應該有一批人係PC都用手制玩
想問新手一開始係咪唔好玩補系?
玩咩職都冇問題,跟你個人喜好揀就得
初期好易補姐, 我依家先22level
攻擊位排太耐喇d主線副本任務...
想問下點可以轉職舞女/武士? 洗唔洗一定要玩Discipline of War先
坦白講如果你問鍵盤+mouse同手制比邊種方便d一定係鍵盤+mouse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞