[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(25) 5.1白之契約,黑之密約

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
武士要買左storm blood + 是但一隻職50lv
舞者要買左shadow bringer + 是但一隻職60lv
無話要過左邊個expansion先玩得
你買左個expansion 同夠lv 就得 (好似係
岩岩先睇完漆黒秘話
6.0龍騎係咪會好似FF11有龍仔
佢提過中間個堆情節係是咪龍騎D職任
YoshiP 有無講過話隻game 幾多lv 封頂
越出越多技真係會Handle 唔到
唔清楚 龍騎未80
估都係7.5就完掛
2.0重生計 10年都差不多鳥
有D 雞助通用技直接無視
會delete 咁d 的
原來雷光姐曾經出現過係14
唔該晒巴打
唔好意思 又問埋白癡野
我依家20lv 但身裝仲係平均12lv 想問邊度有全套網買 好低防成日死 又低攻....
你做主線任冇乜理由成日死架喎
再唔係你狂打lv15 d dungeon 有機會跌裝
又或者去主城的market board 買裝
但唔建議
因為好快唔啱用
冇死過 但打怪好慢 哦原來dungeon裝就夠用
因為我唔知撳乜 成日都role唔到件裝
NEED 果D 先係你個職業o岩用的.
你打得慢唔緊要
人地打得快就得.
上網睇左好多次

20lv 陸行鳥任係入左gc之後 做藍色感嘆號既任務
之後去到個陸行鳥keeper之後 佢就變紅色符號
我身上有340 軍票 而我去番flame quarter master度 佢係唔比我換軍票做insurance 交唔到任

唔係好明....
係gc個補給官到用200軍票換支給券 唔知英文叫咩
搵到了 ! 原來oic quartermaster 唔等於 flame quartermaster
暫時正式咁响FF14有出現嘅FF角色有

FF11 山托托
研究穿梭時空魔法來到エオルゼア

FF11 彩葉
不明原因傳送到エオルゼア、
透過同冒險者交流回憶起師父(FF11玩家)

FF14 雷姐
接受神的試煉穿越去到エオルゼア

FF15 王子
被FF15 風娘傳送到エオルゼア、為趕上結婚與冒險者討伐風娘(最後有Luna身影嘅人接走王子)
條友比se警告
綁自己產品賣
之後Open source 左
唔洗比錢啦

之前我俾左一年
我上次都要俾錢先可以繼續登入teemo
open source果個唔洗登入
我就咁google第一個github就係
其他有需要既file上巴哈都搵到
去巴哈可以搵到 到4.5個漢化 5.0就好似要俾錢先有
5.0黎
佢都係拎大陸個翻譯
繁體就行埋類似google translate
轉入國際服果度取代日本語

漢化到邊只係睇你放邊個版既大陸檔入去
open source包左中文字體
漢化檔果3個係要你自己搵人拎
或者自己down大陸版拎檔

比錢就好似自動去佢ser down埋果3個檔咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞