[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(25) 5.1白之契約,黑之密約

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
唉屌又要升過 頭16lv好撚難升
因為我睇左篇文話 唔知4.0後就任意一個基本職都轉到哂其他同系職 我理解錯左
諗全用法師高攻啲可以升快啲 點知
天柱升級通常係打邊10層?
想問下PS4 有冇得裝漢化?
比較多人用手掣定係鍵盤玩?

有邊隻職無咁悶?之前玩過龍騎玩到4x真係頂唔順悶到放棄咗,技能123123咁禁又慢⋯

原來na 先係最大市場
仲意圍係日本
唔知係KOL 效應定係呢排冇乜GAME 玩定係套電影的關係.
多左好多人入坑.
先歡迎大家先.
見到好多人都想快D 升LEVEL
係呢度小弟俾D 意見

1. 打主線升得最快, 記得打Hunting log, 每5 個level 就打Job quest
2. 頭50 個LV 都係會幾悶的, 因為5個LEVEL 先多招新招, 呢個係因為不斷改版, 要簡化D 招式, 所以令頭50 Level 少左野玩咁.
3. 頭50 個LV D 任務係幾跑腿的. 請有心理準備.
4. 唔好心急, 隻GAME 依家黎到5.0 了. 過左咁多年了. 仲未死, 仲Keep 住有新content. 一隻Character 仲可以隨意轉職. 意味住你用完一個職之後仲可以升其他職 > 有排玩. 所以, 慢慢玩啦. 呢隻GAME 係休閒GAME 來的.
5. 唔好三心兩意玩下一隻又轉另一隻職業, 盡快清左主線unlock 哂最多的game content 先升其他職. (e.g. 拎左隻雞先, 行都行得快d 啦)

Recap 一下, 升level 黎講:
A) 打主線
B) 去左Rest Area 先logout
C) 可以食野先打Dungeon (多3%exp)
D) 頭15 個LEVEL 可以打Guildleve 來升LEVEL
E) 唔好心思思咁快轉玩第二個職業.
F) 記得打Hunting log/ Job quest
G) 可以打Dungeon 之後就打下Daily (多少少exp)

加油~
有緣game 中見
頭50 level 係悶架喇...
玩到level 60 隻龍騎就爽好多.
因為中間可以插多幾招.
你地通常用鍵盤定PS4?
忍者有得玩結印可能有趣啲
70lv龍騎仲正
要計好數放3 次紅眼
我用keyboard 的
小弟Pc 用keyboard
放棄漢化啦 始終都係旁門左道野
要齊哂龍頭龍尾先算完整既龍騎
我夾到第二次紅血burst就算
睇日文又單機又唔明個故事
唔轉返英文玩?
肥貓大愛但要比錢買
我用緊拘禁爪
未俾錢最多升到幾多 LVL?
Leviathan realm lvl 24 Gladiator,想遲 D 玩忍者或者機械師...

同埋會唔會早期嘅 raid 已經無人打?
都有人排Daily 打24 人Raid的.
你係Tank 都會易排.
DPS 就慘d 了.
me隻gay工而家好似39定40
排住隊輕鬆上連登碌幾個字先一場
而家打詩學石都幾快,每日做晒D daily都差不多有一千,撞到有素人再多一兩百,

就快夠交元靈料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞