[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(25) 5.1白之契約,黑之密約

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
主要係想刷齊邪龍武器同搵下錢 粒鱗成幾十萬一粒
極度懷疑Raubahn係拉拉控
LM
你咩服
IFRIT
想問一下,我已經80級,跟住 the light of inspiration,佢要我完成role quest先可以接,但我已經無role quest接,可以點解決,佢叫我返crystarium wandering stair,但無role quest接
你做左LV 80 個Role Quest 未?
你係邊個職業?
幫你睇下要去邊度接lv 80 個role quest.
我係龍騎
你條Link應該解決到,唔該晒,今晚收工再試
想問下主線完咗,除咗練副職,有乜提議? 例如應該去邊打裝,練金,工匠呢d又練邊種好?有乜係一定要做?
衝咗個幾月,終於可以放鬆玩,真正嘆下呢隻正野!!
清支線,有d都幾有意思
入左團每人2品希望 但係兩樣都冇出到
呢樣我都會做
食幻想藥變做拉拉
打埋零式先放鬆啦
omega打火車個版又幾撚過癮
裝備:
80Lv起手送一套430防具, 打80Lv 4人副換飾物
iLv夠425去打普通伊甸
iLv夠430打極蠻神 > 最後打零式伊甸

or

MarketBroad買一套450 > 零式伊甸
Liberate evolution
好,唔該晒
頭幾次玩零式係咪一定會雷死人?
>>生產/採集練乜好?
通常一練就會練晒, 但黎緊5.1改版會降低入坑門檻
未開始練既可以到時先開始接觸

>>有乜係一定要做?
假如你想打高難度副本,
keep住每個星期儲滿"幻想",用黎換iLv460既裝備

目前版本iLv最高既裝備係470
需要打零式伊甸1-4層入手唔同部位裝備or強化460裝用既材料
上網睇咗教學先, 之後join啲初見團玩, 大家都新手咪冇問題
唔係初見團都雷撚死人啦,wk9喇,今日4F打3場,個坦uplift仲可以走錯位,谷間4個人中,真係吹鳩漲

回樓主,一開始唔知機制一軟會互相傷害,死多一百幾十次就ok架喇

就快打完普通omega
聽日返工煲下零式攻略先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞