[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(25) 5.1白之契約,黑之密約

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
要用日本信用卡/ Webmoney 俾月費.
反而隻實體game 好多方法買.
呢度既日版acc巴打係咪大部份人都係用webmoney俾月費
YES 買Webmoney易過買到月卡
fk,發現依家webmoney申請唔到acc
唔洗起Webmoney果邊申請帳號,
你買完可以直接用條code入落MogStation度買Game
打隻coins頭打到想死

淘寶有呢d賣,唔想重玩買呢個係咪最好
官網有得直接買 點解要去淘寶
5.0

呢段劇情要過晒5.0支線先出?
依個好似係額外既故仔 game入面冇
4.0都有紅蓮秘話
唔係轉咗免費咩?
招到人了
感謝各位巴打
昨晚去咗睇光之父親劇情版
夜晚9點幾响大西北睇都竟然有十人一齊
套戲本身改篇自「一擊確殺」
內容大概上差唔多
但好多改動同設定我覺得好過電視版好多

原本擔心「遊戲部分」表達,俾未玩過嘅人睇會唔會好尷尬。
但除咗開場一段,其餘部分表達都恰到好處
小品系電影來講算ok
想問下隻game係咪有漢化?
想入坑但驚語言睇唔明
第55回 FFXIV Producer Letter LIVE

開始時間: 2019年10月18日 香港時間 19:00

主要內容
- Patch 5.1實裝內容功能介紹part 2
- イシュガルド復興
- オンサル・ハカイル(終節戦)
- NieR 24人副本「YoRHa: Dark Apocalypse」等等實機遊玩介紹
- 其他資訊

收看方式:
- YouTube Live
https://sqex.to/BRaWM

- ニコニコ生放送
https://sqex.to/ETNlI

- Twitch
https://sqex.to/htj
對復興果part有啲期待
所謂生產零式難度唔知會點
對復興果part有啲期待
所謂生產零式難度唔知會點

我自己覺得幾難平衡, 始終個玩法要包括埋未禁斷果班人
偏易就全部人都玩到 但禁斷晒果班人又會話太易
偏難就得禁斷晒果班人玩到, 未禁斷果班人連入場既資格都無

個人認為會似偏易多d

我自己覺得幾難平衡, 始終個玩法要包括埋未禁斷果班人
偏易就全部人都玩到 但禁斷晒果班人又會話太易
偏難就得禁斷晒果班人玩到, 未禁斷果班人連入場既資格都無

個人認為會似偏易多d

我個人期待係組隊嘅形式去輪流輸出加工數/作業數
响指定時間內做起件產品嘅玩法
另外希望回歸番2.0生產蠻任果種Debuff
果種玩法當時來講幾考驗自己調整生產手法嘅能力
我覺得好好玩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞