而家係求緊國際聲援同支持 下下打到見血仲咁高調宣傳隨時有反效果

284 回覆
61 Like 212 Dislike
所以私鳥可以pend一陣嘅
又係藍絲歪歪邏輯

你最叻叻豬
唔好傻啦
美國係要幫你既話,佢自己識搵位入
搵唔到佢都會製造一個位嚟入
唔洗預咗
我而家就係屌你分化
OK
真心 想睇你高登開個po我入嚟睇
你真係成佐年?
話說
點解D老野比人打到咁 仲咁好力氣企返起身比人影相+發表演說
係打得唔夠定咩
即係出嚟做show
唔洗聞 大家有眼睇你嘅留言
有心提點 唔需要係到咁肉酸地同其他手足死撐
你而家個主旨係「對家流血」觀感唔靚
但好多呢到手足答左你 信任前線 不完美可改善
再講流血觀感唔靚 ,我地都有成2個月手足被對家毆到好多血嘅畫面可以去做文宣放核彈

你就好似機械人咁話

1.前線純情緒發洩(你係現場咩?對家拎刀時我洗唔洗唱歌感化對家?)

2.我代表晒「所有」和理非唔會出嘅啦
(而家唔洗分得咁細囉 因為對家流左幾滴血呢個原因而唔出,我會懷疑你呢3個月個宗旨呢?)

3.對家流晒血觀感唔好(即係自衛時仲要考慮埋對家,OK我會提埋前線手足下次唔好打臉好睇啲啦下盡做)

我仲有冇野miss左?
希望樓主早日被打死
頭先又係你話自己年資幾多又話要開po
而家又
14歲就番香討啦乖
你估美國佬真係想幫我地咩..
係因為可以攪大陸喳
打錯字

付出
我地洗唔洗個個俾人打到頭破血流咁先有noise?
如果係煩請樓主去現場俾人打 大家圍觀鼓掌
支持樓主講法,如果 殺咗全部藍屍,可以達到5大訴求,得到民主,我不反對,但事實上不是,私了,只係保護自已架方法,並不是用來達成5大訴求。所以私了應該要係不影響達成5大訴求的前題下進行,就算影響,都要把影響減到最小。沙田果單好明顯就唔係
1. 唔喺,所以睇文宣睇到嘅人手哋手上真係無武器兼鳩叫就比人打,仲要係黃底文宣,同時,我亦支持反抗自衞同如果對方係黑警白衫係冇問題

2. 冇話過代表晒所有和理非,只係提出有咁嘅可能,令到支持者會少佐,得不償失,定尔想講其實冇咁嘅可能(除非你覺得呢啲支持唔重要)

3. 係考慮香港需要啲咩,係考慮自己考慮香港唔係對手

4. 肉酸地同其他手足死撐,見人見智,一向支持理性討論,如果我係歪理,你又何必怕我會帶風向
抗爭唔係扮可憐
手足俾人打到爆缸都唔會傷到個暴政分毫
以武制暴先可以竭止黑警藍絲嘅暴行
加上關公嘅嘢,我地和理非會負責
前線去吧自己安全為上
5. 從來冇話自衞有問題 問題係唔只自衞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞