而家係求緊國際聲援同支持 下下打到見血仲咁高調宣傳隨時有反效果

284 回覆
61 Like 212 Dislike
最近見到好多廢老比人打比人剃頭比人噴油
後者唔講淨係講打柒佢哋
係 壓抑佐幾個月見到佢哋有報應可能好覺得治愈好爽
但係而家一方面想國際聲援我哋
另一方面又等緊美國嗰邊人權法結果
大家覺得班黑警白衫打到後生仔咁覺得好嬲 屌鳩佢哋同時 其實我哋都係做緊差唔多嘅嘢
可能我哋覺得我哋係正義嗰邊儆惡懲奸無問題
但國際唔係咁睇!
佢哋都係會睇到手無寸鐵嘅“市民”比人打到爆肛
見到蘋果立場唔出街就知幾單嘢跟本唔出得街唔比得人知
但偏偏又有好多ig fb post講成件事有幾治愈廢老有幾抵死
比機會藍絲反擊比理由黑警再瘋狂啲拉人打人 張條道理送比人
你識做國際文宣嘅同時人哋都識
到時見到風向轉已經太遲

本身贏得國際支持靠嘅係過百萬人嘅努力!
同埋香港人嘅資素!
要發泄 等美國嗰邊有結果先再發
而家出咁多喱啲打到廢老爆曬肛嘅新聞
除佐係出佐一口氣之外
百 害 而 無 一 利
搞到班和理非都開始動搖
咁落去下次想搞大遊行仲會唔會有人出嚟?
咁落去外國人見到仲有冇理由去支持?
咁落去香港人仲有冇得大條道理爭取五大訴求?

預佐比人屌比人話分化
但都要講句
喱個時出咁多黑衫打到人爆血訓地下嘅新聞
係單純發泄定有有心人想搞臭香港示威者嘅朵
自己諗
就係樓主依班網上抗爭freerider最可恥垃圾
你又知我有冇去發夢
理性討論
你覺得點樣有用
最起碼 如果過到 佢帶嚟嘅影響絕對比打幾個廢老大
圍撚住對佢唱歌好唔好呀屌你老母
幾好笑 美國會因為你濕左個廢老一穫而唔過人權法
樓主呢d傻西應該仲未明成個政治遊戲係點玩
先自保啦 下下自損做文宣咩
濕佐個廢老->全世界都睇到香港示威者開始暴力->開始有爭議->美國支持=美國支持暴力? 邊個保證唔會有影響
願聞其詳
寧願你呢啲撚樣政治冷感好過出黎阻撚住哂
阻住你啲咩
人地國民理撚得你比人打得幾慘幾慘,打到人爆幾多
無利益人地睬你有味,無論係人民定係政府
見到畫面好睇/唔好睇都當係食花生,美言兩句/講兩句暴力
你當人地咁撚得閒幫你呀?
聽證會有冇譴責過火魔法師?到今日美國既印象都係我地做緊"和平示威"
唔好船頭驚鬼船尾驚賊
不推文
而家要做既係正名化
唔係郁人地隻手指就要話輸喇輸啦
佢地以為真係道德感召外國

如果唔係全世界想收強國皮

邊有人幫手

如果因為你打到人出血
就改變到美國國策
都幾西利

勁過陳同佳
支持你係因為有利益 共同敵人係赤納粹
唔會因為個畫面唔靚而唔做更重要既事
人地睇個大局 樓主就咩都驚
同意
有利益就一定架啦
但我諗都要有位比佢入攞正牌做
而唔係而家咁比位人入

順便一問 你覺得佢利益係咩?
咁支那怕你剃大叔頭?
到今日
火魔法師燒人?
左膠從來都唔當勇武係同路人
你估美國因為咁就唔會推?你太天真了
佢哋反而更加支持,咁多鷹派
嗱 我就冇話會輸
不過不如你答佐我
而家咁樣除佐泄憤仲有咩目的?
對成件事係好佐定壞佐

唔係唔比佢打廢老
但都等佐幾個月
唔差在嗰一陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞