而家係求緊國際聲援同支持 下下打到見血仲咁高調宣傳隨時有反效果

284 回覆
61 Like 212 Dislike
黑警、五毛、藍絲梗係想黃絲打不還手啦
剩係想用不對稱武力鎮壓
一路有話開遮係solution
你又知我冇幫手喎
你前設佐我係只係睇live睇文宣嘅人咁就係啦

anyway
我再重申一次啦
自衞 反抗 打黑警黑社會
我冇指出過有問題
問題係 對方係咪真係喱啲人定只係政見唔同嘅“市民”
睇落係咪手無寸鐵
運動都而家喱步
前線手足 文宣 和理非都好重要
冇佐是但一邊都唔得 大家又同唔同意先?
如果同意,咁就會明我個post主張乜嘢,當然如果唔同意係歡迎討論
如果唔同意,我諗同真點分化撚都冇討論價值
運動而家喱步
前線手足 文宣 和理非都好重要
冇佐是但一邊都唔得 大家又同唔同意先?
如果同意,咁就會明我個post主張乜嘢,當然如果唔同意(我主張)係歡迎討論
如果唔同意(冇佐是但一邊都唔得),我諗同真點分化撚都冇討論價值
咁你講下而家邊次唔係?
你都on lun 9
就係當年打不還手班廢老先會咁囂張
而家知道打人要成本先收斂咗
對家癲,我地就更癲

想當年雨傘日日比人恐嚇,而家?
當年咁和平,美國佬有無幫你呀??
係無呀!
因為當年美國佬仲以為中國會變得更民生,而家對家殺到埋身先有動作。你就仲care個兩滴血
你唔好係到懶清高
一樣嘅嘢唔打咁多次啦
自己追post啦
所以要做多啲外國文宣,話俾佢地知發生咩事
成王敗寇
贏左就係義士
輸左就係暴徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞