而家係求緊國際聲援同支持 下下打到見血仲咁高調宣傳隨時有反效果

284 回覆
61 Like 212 Dislike
一句講曬 以武制暴時小心鏡頭

正解

補充一句 形象工程都好重要
無論國際戰線定本土戰線
咁你又真係P牌仔
邏輯?
咁你係咪P牌仔啫 做乜同頭嚟過啫 呢到係連登又要入嚟宣傳高登
sor我又亂佐flow
幾時都話你醒
形象工程好重要,文宣要解釋

好難解釋到就唔好再發大
比較容易睇得出"傾向決定你感覺"嘅例子就係CNN
CNN左戇就係人都知,係北角明明係福建幫追住人亂咁打,最後被人毆咗幾件,CNN係傾向認為示威者過分暴力,太ugly囉.
所以未鼓勵緊對方每日都有無可疑屍體發現案做比你睇.
我明白你好像透過舔西嚟獲得支持,西我亦喜歡舔,無問題,但你舔果隻西只會口UP UP, 你同佢傾租借法案,佢會即刻嚇死,而日日都有無可疑屍體發現案佢會認為係需要證據澄清, 廢架.
你要明白一點,公權力無法被制約同監督,就咩罪惡都會出現,大凡無法解釋而又唔出嚟出動提供證據極力解釋嘅,都會當係真,入晒對方數,因為佢誠信破產, 行政與執法嘅信用與民意都係零甚至負值,就係咁簡單.
年齡同個腦齡都可以有出入
唔講啦 廢事亂flow
乜撚野手無寸鐵既市民

係黑社會 佢地無武器係因為手足打甩左
鏡頭影唔到

你同我親身落去一轉就明
黃底文宣睇到手上真係無武器
明明係回應你個點
然後話我唔知主題講咩
1. 有睇live嘅習慣
2. 而家重點係形象工程問題,連黃底文宣都渲染到前線係泄憤,咁你覺得冇問題?
手足打下拳頭交還吓拖,吹撚到十惡不赦,萬劫不復
籃屍,五毛最想手足好似以前咁,企定定係到,任佢打,任佢斬

見成個連登大量籃屍,五毛開Post 吹風「私了失民心」「私了難睇」「私了打錯人」

手足還拖,因為籃屍,五毛出來搞事成本大增,開始「好撚驚」
下次洗唔洗手足比人傷一傷,對家又比人傷一傷,比你用黎做形象工程,比嗰啲黃底文宣有野宣傳
3個月啦仲驚形象問題,我地自己知唔係泄憤,咁有咩問題
你不如叫多啲人開遮,又或者你幫手開遮(sor,你剩係睇live,唔洗開遮)
之前就係驚呢樣驚嗰樣,先至有手足受到永久性傷害
有人用命博先換到嘅國際聲援同支持,然後仲要做埋形象工程

唔會再回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞