而家係求緊國際聲援同支持 下下打到見血仲咁高調宣傳隨時有反效果

284 回覆
61 Like 212 Dislike
講得出就預佐
大家都係為件事好
唔怕比人標籤
支持理性討論
哇屌呢個邏輯我就唔認同啦 佢冇拎武器打人先又點叫手無寸鐵 唔係話冇武器就係弱勢 你唔比佢郁手先? 佢出拳打人 拎棍打佢又錯?
外國如果有誤會 即係文宣不足
咁就幫手喺reddit Twitter 解釋點解發生
唔係本末倒置鬧返手足打到人浴血

同埋 屌你老母
乜撚野單純發洩 手足以武自衛
你講到好似打嚟For fun 咁
仲要譴責手足自衛 唔譴責廢老打人
理性討論
不如睇吓咁落去有幾多人出嚟和理非活動?

而家講緊嘅係對將來有咩影響 睇遠啲啦小朋友

你都未答我 咁樣除佐發泄仲有咩意義
如果唔計國際觀感呢 就有正面影響嘅 係示威區都夠膽落黎挑機嘅藍絲 絕對係深藍 深到仆街個隻 何妖吹雞打人你估佢地出唔出? 同埋依家大部分私了 都係廢老打人先 咁手足自衛環擊有咩問題呢 當然啦 你話有零星係無辜被打 咁我地咁多人 咁易控制咩 有錯誤嘅情況喇 咁無辦法 可以一齊檢討
冇出拳打人就比人圍毆又點
我都唔想咁講出嚟但有時有真係唔可以淨係睇想睇到嘅嘢
我都想係咁
你識唔識聽人地國會同記者會講野嫁,人地話由6月9到9月,示威都好和平啊,要知道美國係一個有槍權既國家,遇到咁既情況,美帝d差佬真係死咁幾件,示威者都一樣

你地搞到依家仲未有人死,對佢地黎講係極度和平,區區dup 下人私鳥,無搞出人命不知幾和平
咁你又有冇
你又唔答佢哋除佐發泄 有咩正面影響
可以感動到對家流淚
hope so
14年日日舉手比人爆頭啦,OBAMA一句有關注之後呢?
勇武打人係洩憤啫,不過黑警打人就係徹頭徹尾既暴政
永遠都係五毛/三毛/左膠/分化撚/end 咗你既討論
過100日
香港人忍咗幾耐?
有幾多地方100日內已經以武力推政府同政府支持者?
如果你覺得外國人只睇香港人今時今日點武力
而唔會睇返100日前政府點武力
你嘅思想同眼光唔會同強國人/藍絲差得幾多
呢排忽然好多人特登挑釁,之後「仆街」成頭成面血,但故意唔比救護幫,反而企定定比記者影相做訪問控訴。

唔奇怪咩?
香港人見骨,有冇人理過?

對家流兩滴血,你就跳出嚟屌

我屌你老母
冇出拳打人咁當然唔係咁好 但因為爭執出現打撞 而作出自圍當然未嘗不可 推撞呢d本身就好難定義 留返比當時人自己睇
我要再次提醒你 無人可以代表晒和理非
亦唔好郁啲就騎劫
意見可以講 但運動發展到呢個地步你個立場咁易變嘅咩?

好啦入返正題除左你聲稱觀感唔好 敢問邊一單你覺得係我地手足專登入去打人?

之前有位手足被斬手斬腳 對家有冇諗過畫面唔好睇?有冇諗過觀感唔好?

再講多次 我身邊無你所謂嘅和理非割
因為我地都知大家目標一政 信任手足 大家都係為左保護同唔人

因為對家係會斬斷你手腳嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞