而家係求緊國際聲援同支持 下下打到見血仲咁高調宣傳隨時有反效果

284 回覆
61 Like 212 Dislike
記唔記得721?
記唔記得荃灣手足俾人斬腳?
記唔記得將軍澳手足黐連儂牆,俾廢老斬到入ICU?

咁成個運動架意義係邊?不是為了達成5大訴求嗎? 國際唔支持下,還能達成5大訴求的機會我表示質疑。
睇你講野就知你成日都唔喺現場,剩係睇直播屌手足(話咩自己有發夢)
唔好講唔係,講野離撚晒地,話人係發泄,你咁樣唔係先入為主叫咩?
咩“手無寸鐵”嘅廢老,人地攞住(架生)架
就算冇,次撚次都係人地出手先
咁邊個保證一定有影響
都唔知咩 elaborate 黎
點解你會以為美國人係潔僻和理非
果度人人有槍
鼓勵以眼還眼 自衛殺人
諗起初初721外國人留言話點解冇人還手
真心想問 你見到一個人被人打唔還手
你可能一開始同情的
後咩都會問點解唔還手啦
所以我唔覺得外國會因為咁有大迴響
只要解釋好 每次都係人地打先反擊
係囉,睇文宣睇到
屌,唔喺現場都至少睇live,點知連live都唔係,然後講支持自衞,好波
的確 文宣啲打人moment我係唔喺現場
試問有幾多人喺?
大家都係睇文宣
而文宣而家出事啦
係咪描述到泄憤咁就無問題

我由頭講到尾講係講緊形象工程
所以你係睇唔到冇架生嘅廢老定你選擇唔睇?
所以先講
喺冇乜正面影響嘅時候
點解要做就有可能嘅負面影響
比啲耐性OK?睇唔到?
又係嗰啲enjoy自己發泄嘅人
屌嚟都嘥9氣
就算冇架生,你知唔知係人地行過黎搞你,我地撚會行過去咩,冷氣佬
每次
仲要解釋好比人打嗰啲都係抵打
但好明顯而家唔係
如何改善以武制暴
https://lih.kg/1587079
屌真係講佐咁耐都唔知主題係乜
你係真係睇唔到定係選擇性睇唔到
你會唔會太睇得起國際戰線
得罪講句 港共衰起上黎
理撚得你美帝點制裁 反正都只係佢美國本土
下你問唔到銀行借錢買樓呀? 唔怕 我大灣區俾你 你想住香港? OK 我用津貼名義按俾你
再講 國際戰線唔係怕你勇武打爆頭 係怕你本土都唔再支持示威者
正正就係你地呢D分化 驚前驚後 左割右割 國際社會先最撚怕見到 都唔知你地民意點
又要喺到亂flow
覆你又扮睇唔到
唔睇國際戰線住
咁本土戰線又點
所以咪話嘥9氣
你幾時見到我屌你😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞