而家係求緊國際聲援同支持 下下打到見血仲咁高調宣傳隨時有反效果

284 回覆
61 Like 212 Dislike
咁你想點撚樣呀依家?
意少佐深藍出嚟係好事
但償失?

但究竟自衞定單純鳩鬧就比人打
當然希望係前者
但而家
你話影響本土都仲有可能

國際影響力好細

一黎最主要原因美國幫香港唔係為人權

係貿易戰

二黎就算有人反對 同佢地講番係自衛 同堆show番以前手足比黑社會搞啲相同片

就夠 因為香港人開始用武力反抗

做左膠係國際冇乜用
同意
我嗰套
而家算唔算
宣傳和理非 躁係唔支持武力不過可以收埋啲
而家咪做緊我嗰套
相信前線判斷喇 現場有好多因素影響
你覺得外國人會咁留意香港政治事件會尋根究底?香港人自己都唔會咁做
exactly!
冇人理?
係咪鳩打廢老先叫理
你全家
你fb fd
民意

依家啲P牌仔
咁你既民意又係係邊?你有咩source?,宜家啲阻膠咁易做架咩?
不如睇吓咁落去有幾多人出嚟和理非活動?

而家講緊嘅係對將來有咩影響 睇遠啲啦小朋友

你都未答我 咁樣除佐發泄仲有咩意義
我要再次提醒你 無人可以代表晒和理非
亦唔好郁啲就騎劫
意見可以講 但運動發展到呢個地步你個立場咁易變嘅咩?

好啦入返正題除左你聲稱觀感唔好 敢問邊一單你覺得係我地手足專登入去打人?

之前有位手足被斬手斬腳 對家有冇諗過畫面唔好睇?有冇諗過觀感唔好?

再講多次 我身邊無你所謂嘅和理非割
因為我地都知大家目標一致 信任手足 大家都係為左保護同路人

因為對家係會斬斷你手腳嘅人

改錯字 仲有忍左成2個月人民自衛俾你講到如此不堪
呢2個月手足啲血係你心目中係乜野?

仲有呢個時勢仲分咩和理勇武?有廢老挑釁打我我就要自衛
就係咁簡單 仲要靠人保護?
身邊啲group而家連痴文宣都識被廢老挑釁會還擊
你同我發晦氣話對家有血呀好難睇我地專登打咁

如果真係要重手我敢肯定廢老一定會死人 唔好亂代表和理非 和理非都唔等於懦弱
上次民調主題係咩同今次主題係咩不如你了解先再討論

同P牌仔討論好辛苦
你答我,有邊撚個你口中嘅外國民意撚理過?
我有份負評你架,祝你落行過比藍絲斬死呀
你敢話圍立法會冇用?
唔圍一早過佐啦
100日前已經有外國報紙/電視報緊班狗點濫暴
國際特赦組織以至聯合國人權委員會都屌緊班狗
你覺得唔睇果啲而只睇兄弟點“暴力”嘅人你都要在乎佢地點諗嘅話
自便
條垃圾唔夠人講就話人P牌

冷處理,等佢自己推飽佢
拎摺櫈嗰單
吠兩吠噴油嗰單
......

唔係想割
指出嚟都係想第時郁手之前諗清楚
應該講話文宣時係用廢佬打人啲片黎宣傳,唔係用打到人血淋淋啲相。主次要分明
宜家變左人哋撕吓紙,都照打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞