而家係求緊國際聲援同支持 下下打到見血仲咁高調宣傳隨時有反效果

284 回覆
61 Like 212 Dislike
我假設個廢老真係純廢老唔係黑社會
佢撐港府係屬於唔同政見人士
都可以話係敵人
但就可以打到佢爆肛?
咁係咪代表打學生嘅行為合理化佐?
係咪將白衫打人合理化佐?
係咪將黑警打人合理化佐?
最緊要係因為白衫先打人, 呢樣好重要, 如果係我地先打人流血, 黑警克制我地已經玩完

只要大家唔先殺人 (831黑警收埋就係因為咁), 我地唔會輸
開遮

831黑警自己私了 都識趕記者
手足記得要開遮
當我哋覺得上述問題係有問題嗰陣
其實有冇諗過會有其他人覺得今次咁打人係問題?

都係嗰句 唔係唔比你打 但都可以打得smart d
依家個問題係無法可依 撐警打人拎刀都冇事 咁呢啲人畀人打到爆頭都係抵死 邊到有法治可言? 合理化 你識得話白衫打人唔合理 咁所以呢?佢哋入咗罪未?
最緊要係而家比人打嗰啲唔係全部白衫黑社會
形象工程都好重要
都係嗰句 形象工程 唔係唔比你郁手 但都可以打得smart dhaha#dog
出面一班P牌鬼出面周圍帶風向
呢度去果度然後每次出場又拆站
攪到同打卡活動一鳩樣
依家國際戰線完全係被動
外國同泛民細聲左反正中共港共就越黎越大聲
child登小學雞重係度自我感覺良好
分分鐘唔過架咩
就係因為我地唔夠惡 d廢老先敢黎挑機 自己人應該保護自己人先 我地係要話比人知挑機要付出代價
點樣打得smart d? 可以講詳細d 唔係講句形象工程就夠 咁你個solution 又係點?
點解睇到流兩滴血個影響就真係得嗰兩滴血
而家係本土民意同國際形象問題

都係嗰句 而家除佐泄憤 仲有咩意義先
講佐咁耐都冇人答我
新彊係咪過左人權法?再教育營係咪已經解散左?
樓上咪有講
盡可能避開cam
或者關節位會仲傷又冇咁容易比藍絲文宣
其他post都有講
而家就係唔夠勇
比差佬藍絲政權睇小
連d外國人都覺得香港人示威水皮

冷氣民意軍師
五大訴求係咪回應佐?
正是
大多睇文宣
問樓主,佢乜都知
咁多記者點避開cam 當白衫人大把cam對住都敢打 d廢老郁手打返佢完全0問題 藍絲文宣大把都係作啦 冇話咩比唔比佢宣傳 但打關節位我就支持嘅
我係
留意番個問題
還手自衞我絕對支持
睇你開post段嘢邊有咁講呀樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞