究竟點樣做可以最落到中共面???

557 回覆
1125 Like 7 Dislike
我會話有呢個傾向 中共在世界各地插針 移自己民去 早是不爭事實 我在波蘭見住中國人參觀集中營時嘖嘖稱奇就知是咩人 新疆就係實驗所
你睇返中國人歷史就知佢地唔係咁睇 比納粹更早
清代外族入關 打唔死漢族 反而比融化 打返外族
土司 改土歸流 呢啲民族滅絕方法早有
又五胡亂華 殺咗幾多漢人 係中國呢片土地上 一早已出現極端民族主義 大家當內部事情
係某部分事實 亦係落佢面
落面係羞辱
顯露真實並唔係落面
若果係落面或羞辱,咁即係若果佢可以令你滿意,你就可以捨棄真實?
咁法庭判罪犯有罪,是否係落面,只係羞辱.
若果揭露真實卻發現原來豬共係一片善心,做太多好事,是否為咗落佢面而故意隱瞞?
建議你D自稱老嘢嘅去睇清楚
Why we fight
裡面到底有幾多嘢係為咗落面,又有幾多係顯露真實?
我無否認過真實 你覺得用赤納粹又等同真實嗎?
不 看輕了中共 也看輕了中國這土地上的人
落面係用作落佢在世界建立的形象
而真實比所謂赤納粹更恐怖
中國在此前無殖民 內部互相屠殺便係當中一大原因
你會發現當人口有壓力時 本身資源不足 中國就會發生屠殺 天災等 歷史不斷重覆 但各有特性
中國呢片土地上極端民族主義係一直都有 跟西方認為的納粹係部分人引起的好唔同 我不反對用赤納粹兩者有共通點 但不同點亦不可忽視
ID野味認真
每個人戰鬥最終目的未必一致理念亦有不同 但在目前起碼大家都係都在同一線上
推一夫火
推一推
路祭習種同七名政治常委

奠佢
打佢地小人

順便推本地文化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞