究竟點樣做可以最落到中共面???

557 回覆
1125 Like 7 Dislike
未post已經比人ban comment...
讚成同時升黑旗同唱榮光

同埋做到唔同地方同步升黑𣄃,已經好大soundbite

呢段時間實多外國傳媒

同有冇手足有計,黑旗升旗聲大聲過扯國旗,就已經落到面
台灣是獨立的
全民v煞面具有冇得諗
市民自發維港煙花匯演
70周年「国」慶,重中之重梗係講「爱国」

最嬲肯撚定係大大力宣傳中共港共高官權貴嘅「离岸爱国主义」
,沒有之一。連文宣連儂牆蓮花長輩圖都可以貼中港共高官大頭相 fake9 班藍屍。

挑依點老共興得來隻腳仲要最痛,而且鞭屍依點嘅好處如下:

1) 影響全球民生問題
共官親屬移民,劣化外國生活環境,炒貴樓價,仲要任何年代嘅大款出國都必然係黑錢
近5-10年外國人已經非常排擠离岸爱国小粉红,我地用依點將香港人生活之苦 connect with 鬼佬、日本人甚至一帶一路非洲國家

2) 反映 Chinazi 文化侵略嘅問題
大陸人就算移咗民,只用微信、群自己友,完全唔融入當地,考牌要英文都敢搵人代考嘅。
但當地有任何文化同中共国不同,大陸人就會批評人地

3) 大陸本土人民好撚多不滿离岸撚
香港人屌中共班离岸爱国撚,大陸人70国庆係只可以收聲 連中共政府都只可以收聲

4) 香港人嘅年輕抗爭者好多甚至連 BNO 都無,肯定最愛港!

以下 google 返來嘅,資料搜查都慳埋

最新一員 — 章子怡、汪峰

「离岸爱国主义」出處

康文署宣佈咗取消,不過市民可以自發舉行煙花匯演,當然國歌同國旗就唔係支共嗰啲
大家拎住小熊維尼同國旗遊行,中共已經好嬲
唔燒旗
係旗上面噴平反六四 FREE CHINA
再掛返上去

舉哂全世界唔同國旗
淨係唔撚舉中共國旗
1/10全港同一時間百萬人齊唱香港國歌,申請埋建力氏紀錄
612 721 811 831cctv 新屋嶺

慶祝雙十國慶
612 721 811 831cctv 新屋嶺

1. both, 十一掛係要羞辱中共,激勵士氣
2. 台灣人唔係重點,我地用民國旗嘅主要對像係共匪,唔係台灣人

最好美國旗同民國旗並掛,比美國回憶以往同民國係義利並重嘅盟邦,而家同匪共嘅關係只係以利益黎維繫

另外,請各位巴絲打幫手推post:
【加強贈慶】香港人應該擴大慶祝雙十節去否定中共主權
https://lih.kg/1579003
deep fake Donald trump 屌彭麗緩
最好係d重口味嘢
sm 鞭打 屌口 嗰d
中國國慶 香港有乜節目? 去搶佢支桿 黎升旗?
升旗時,集體放黑色氫氣球在維港兩岸同時放。
唔想同佢同一日國慶 但可以拎佢個國慶黎玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞