究竟點樣做可以最落到中共面???

557 回覆
1125 Like 7 Dislike
10.1 公祭
做白事
棺材,花圈 是基本
唔駛燒唔駛扑!
周圍都升支維尼熊大頭旗就夠!
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/dRrFcS
幾好
十月一日
全民喪服弔國難
唔好小學雞
要從普世價值出發
【加強贈慶】香港人應該擴大慶祝雙十節去否定中共主權
https://lih.kg/1579003

十一、雙十升中華民國旗、香港旗,昭示中共係非法叛亂團體,唔係正統,無權染指香港
中南海你估話入就入? 死on9
民間勇武閲兵式
湯唯都拎左香港身分證啦,佢算係比較肯融入嘅移民,廣東話冇口音英文又用心學,但不排除以後再移民。
Btw大陸明星有見地,醒嘅真係個個都拎外國國籍,最低消費都入香港藉,淨低嘅就真係唔識上唔到位個啲。不過有幾多個入左藉有交稅有學當地語言文化?
你真係要照下鏡
了解豬共就知唔係面嘅問題,而係佢真係一個法西斯.否則你班嘢係到ChiNazi,係老屈緊佢,落佢面,定係佢真係咁.新疆集中營係虛幻出嚟落佢面架?
你, 傻西嚟.
咁攞 HKID 無用嘅,如果唔係我地唔使反送中,同埋我當佢(嫁咗)移民韓國啦。不過我唔會屌湯唯,不論香港定韓國,佢都算高度融洽嗰批。

係鞭都章子怡先啦,新鮮滾熱辣! 美國老母…

補充一下:10.1国庆屌大陸權貴高官假愛國真移民係可行㗎

因為可以舉撚晒所有外國國旗,再舉埋班「外国人」名同关系咋嘛,依啲大陸移民撚文宣又可隔一段時間又拎出來去藍屍廢老前鞭屍…
中共要香港人「人民鬥人民」,咁我地都要再輸出返百倍「人民鬥人民」去大陸

其實上次「818 天安門廣場」撚警係好撚成功,如果搞到大陸人10.1掛著反港獨/反移民撚而上街,唔撚記得祝壽就好。
破壞所有有象徵意義的死物, 國旗,國徽, 黨旗,黨徽等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞