究竟點樣做可以最落到中共面???

557 回覆
1125 Like 7 Dislike
整架紙紥巨型坦克加個紙紥人放喺彌敦道, 一把火燒燃左佢同佢祝壽
全民披麻帶孝有無得諗
而家分開人手入定貨到時派 有其他窿路買入黎既都可以幫手
完全同意
但係想問應該十一掛美帝旗 雙十先掛民國旗
定係
十一all in 民國旗
燒國旗只會引起一堆糞蛆嘅指控,對我地場運動作用唔大,因為佢地唔係我地敵人。
反而燒黨旗明顯係有革命意味,針對支共依個政權,connect大陸人依加係中國淪陷七十年(當然數目唔多,但多個朋友好過多個敵人)
印黑白國旗+習大大
周街氹,比人踩
唔好講 警隊&林鄭包庇黑警之類
佢地雖然o係香港係土皇帝, 但樣樣野都一定要經中共點頭

中聯辦/中共包庇警隊濫權暴打市民

中聯辦/中共破壞一國兩際
句子最尾加句 嚴懲警隊害群之馬 / 嚴懲禍港問責官員,令香港重回正軌
咁同要面有咩衝突?
人哋打咁大堆嘢
比你一句戇鳩冚埋嚟
討論嚟講都幾低質吓
其實唔會 佢地面皮好撚厚
Why not hoisting both on 10.1 可以重溫埋美國同中華民國以往建基於義利嘅盟邦關係,唔似得現時只靠利益維繫嘅美共關係
越多同日外地遊行,証明越多外國支持我地,共XX越嬲!
[重開]十月一日,覺醒嘅香港人面向旗桿肅立,黑洋紫荊旗徐徐升起,眾人唱嘅係《願榮光歸香港》
https://lih.kg/1555851
全世界維尼tee
connect支那人
Push
最基本
叫人扮維尼之後當眾羞辱
佢升旗,我地放氣球,天空連龍牆啊!
升旗體乜9媒體都會有!

呢個要另開行動post 煲大佢,而家要開始宣傳同做野,唔係唔夠時間買中華民國國旗同動員
P 牌仔自推唔到,希望有心巴絲打可以幫手開post

行動目標:十一香港重現青天白日滿地紅旗海 港人宣示共產政權非法本質

只要如下歷史場景重現香港,必定會引起極大回響
國旗不可侵犯 但維尼可以
呢個要另開行動post 煲大佢,而家要開始宣傳同做野,唔係唔夠時間買旗同動員
P 牌仔自推唔到,希望有心巴絲打可以幫手開post

行動目標:十一香港重現青天白日滿地紅旗海 港人宣示共產政權非法本質

只要如下歷史場景重現香港,必定會引起極大回響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞