究竟點樣做可以最落到中共面???

557 回覆
1125 Like 7 Dislike
拆金紫荆,唱榮光歸香港
要俾佢自己7出國際
百萬人舉佢大頭照出殯遊行,舉英美德法俄日意奧旗護航
最後高唱我港國歌,燒佢旗同大頭照作結
應該要係同一時間燒支共旗
有冇辦法train 到狗(指寵物,不是指警察)在指定地方痾屎????
燃燒中國國旗在香港是犯法的,如果中港台以外的地方,一起做會怎樣?
啲人可以有立場咩
可以喎~ 不過咁樣佢地個邊要預咗會有沖突. 因為ON9支那無處不在
有無人有大型無人機. 掛著香港旗飛? (如維港上空)
我係原本提議嘅人,但係我都覺得要深入討論:

1. 青天白日滿地紅旗🇹🇼係十一掛定雙十掛

2. 台灣人會唔會對🇹🇼反感 (部份獨派係以綠島十字旗為正宗)

個人對掛星條旗🇺🇸冇意見,甚至覺得《香港人權與民主法案》通過之前要掛多啲
1997年7月1日,中華人民共和國自1949年在中國大陸地區建立政權以來首次接收香港主權,並成立香港特別行政區;中國國務院贈送給特區政府一座名為「永遠盛開的紫荊花」的貼金銅雕,此雕塑安放在新落成的會議展覽中心新翼。當天,時任行政長官董建華及國務院副總理兼外交部部長錢其琛主持揭幕式。雕塑寓意香港永遠繁榮昌盛;銅雕高6米,重70噸,以青銅鑄造,表面鋪以金箔,以紅色花崗岩作底座。基座圓柱方底,寓意九州方圓,刻有長城圖案,象徵中國懷抱香港。
平反8964
如果用投射電視live轉播外國燒中國國旗,在香港又是否犯法呢?
唔係一早做左啦咩
呢加每次港島有示威
班狗都重兵駐守係中聯辦

改曬佢地國家嘅文化
掛呢塊野掛到周街都係都夠爆
要加埋 江澤民,韓正
咁先人人有份 落面落到盡
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS
銅鑼灣書店爆過小熊維尼情史同埋剪小熊維尼肖像既JJ
我地好多義士
推佢地去
黨旗
中國棋好似唔可以攻擊

中共產黨期可以侮辱 好大嘅放係馬路上面任由一百萬人踐踏加吐口水
一街水靜鵝飛
鄰國國慶? 關我地撚事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞