究竟點樣做可以最落到中共面???

557 回覆
1125 Like 7 Dislike
支那國慶當白事咁搞
證明到831有死到人
政府而家嘅手段極有可能係用其他人命(滅口)去掩飾 呢個極權政府嘅思維係拉哂所有人 以達阻嚇作用 反效果就出哂嚟 同樣手法應用係831事件到 將有關人士抺殺嘅手段最終都會包得住
你諗下一百幾日來 佢地歉都冇道個 但一搞出人命就唔係道歉咁簡單
如果呢單嘢可以喺10月1號之前爆到 足以證明到香港政府嘅手法與中共無異 甚至比人感覺更恐怖(中共透明度低 六四都可以話冇死人 外國傳媒同人民未必好似我哋一樣咁熟悉中國嘅政治黑暗)絕對係最大嘅核彈
叫習總黎告囉
10月1日全港各區都不斷唱美國國歌同揮美國旗陣
10.1咩國歌都唱剩係唔唱中國國歌
係煲底搞同步升黑旗美國旗唱願榮光歸香港
Btw出左幾次po都推唔起sosad
證明到831有死到人
政府而家嘅手段極有可能係用其他人命(滅口)去掩飾 呢個極權政府嘅思維係拉哂所有人 以達阻嚇作用 反效果就出哂嚟 同樣手法應用係831事件到 將有關人士抺殺嘅手段最終都會包得住
你諗下一百幾日來 佢地歉都冇道個 但一搞出人命就唔係道歉咁簡單
如果呢單嘢可以喺10月1號之前爆到 足以證明到香港政府嘅手法與中共無異 甚至比人感覺更恐怖(中共透明度低 六四都可以話冇死人 外國傳媒同人民未必好似我哋一樣咁熟悉中國嘅政治黑暗)絕對係最大嘅核彈
搵紙皮箱 整到綠色扮坦克 搵幾位手足扮比坦克轆
應該搵D 64 文革 大躍進果D黑歷史 黎做大佢
集思廣益
即係你認為赤納粹呢個稱呼只係老屈同侮辱豬共,落佢面.
而並唔係事實?
一人一張維尼貼紙
全城披麻戴孝,搞國際級喪,抬棺材,灑溪公錢同佢沖喜下
諗起都流口水

炸左習近平間屋
呢個要另開行動post 煲大佢,而家要開始宣傳同做野,唔係唔夠時間買旗同動員
P 牌仔自推唔到,希望有心巴絲打可以幫手開post

行動目標:十一香港重現青天白日滿地紅旗海 港人宣示共產政權非法本質

只要如下歷史場景重現香港,必定會引起極大回響
升美國𣄃 唱美國歌
燒國旗/共產黨𣄃
惡搞啊習
大肆宣傳 中共違反中英聯合聲明 要求雙普選
將中共歷代領導車頭相都遊街,當然唔少得雜種
Push
@活動:提升義士形象,做人要有公關。
@同林鄭對話無用,同習總對話先有用!
@林鄭唔回應五大訴求係想推動台港獨立!
(一定係,除非唔係)
@多思考!冷處理#fakenews 謠言

考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
#離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
@詳細Template@
每日任務。每星期任務。每月任務。
日日update
https://lih.kg/1559163
Version 2019.09.18
@詳細Template@
全民晒冷 攻佔中聯辦!!
雖然預咗又重兵
撕黨旗!無犯法!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞