究竟點樣做可以最落到中共面???

557 回覆
1125 Like 7 Dislike
印張維尼大頭相出嚟 再喺上面痾屎

文宣搞番個全球示威
好有諗頭
你侮辱希特拉直接會被槍決添,咁希特拉是否係只重面子,不顧實際?
舉低過曬其他各國旗
你收啦,同我講呢D.
舉國旗 燒黨旗
下,希特拉咁樣唔係重視面子?
佢係唔會因為你講佢乜嘢而開戰或放生你
你咁諗係當咗睇豬式蠱惑仔片,串串共,落對方面,但佢係要食人,食人先係佢主要目的,面子好閒嘅咋.佢話中美友好,成班睇完四仔嘅五毛亦會即刻鳩缩,而唔會感覺憤怒,要求清君側
係你唔係咁了解啵.
豬乸本身就係法西斯底嘅食人文化,食人係本質,面子只係你外間錯覺. 家下鬼佬都明啦.
即亂倫咁,要面嘅人連諗都唔會去諗,而豬共係做晒並經常做,但就係唔想比人知比人捉,你可否話佢係愛面子,是否又意味住假若係你自己做呢D亂倫嘢,你並無所謂比人知比人捉?
算啦,你都唔明希特拉做物要殺人嫁啦
你更加唔明點解維尼會被人ban
Push
你嘅意思係豬共喜歡亂倫,但佢愛面子,所以唔想人知唔想人提,甚至唔想比人捉.
而換作係你嘅話,你係唔介意比人知,比人提,甚至比人捉?
我唔怪你地架,因為你地都睇開豬式蠱惑仔呢D串串共,落對方面嘅劇情.
老一輩就睇開公檢法於一身嘅包青天話好嘢,好欣賞好陶醉, 但全部都係豬式思維嘢.
咁講到最後,到底ChiNazi嘅出現係只因為想落豬共面,令佢難堪,
定831,新屋嶺,POPO作為...........真係極端種族主義法西斯呢?
扯旗禮播共匪進行曲時候唱大悲咒撒衣紙
然後幫支旗做個儀式 蓋上棺 副棺寫住壽終正寢
同志革命起義 推翻極權統治
放公廁尿兜
掛民國旗係歷史問題 表達中華民國先係正統 共匪係賊
以前港英時代香港都係慶祝十月十的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞