仁王集中討論區(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
岩岩一週目打到贏雪女 呢隻應該係全game最好J既大佬
臨尾佢得番四分一血個陣比我開九十九無腦砍死左 好唔想殺佢 好想J多佢一陣
岩岩一週目打到贏雪女 呢隻應該係全game最好J既大佬
臨尾佢得番四分一血個陣比我開九十九無腦砍死左 好唔想殺佢 好想J多佢一陣

叫聲

遲啲會J到厭
打魔王 刷精

最多都係得8000萬,係咪d裝同玉未夠好
爭3隻杯白金

鍛造鋪個獎杯應該有排磨

要瘋狂刷精華

係刷錢
發現奧義修練場個d boss真係不得了
難打到

差唔多姐

有排刷

我覺得根本唔洗特登去刷
我玩到二週開始升裝 升升下都已經夠60次

不能同意更多
已拎

因為本身無諗過打二週目,不過睇黎而家都要打下
有邊個任會派陰陽同忍術既遺髮
想刷升奧義!!!

好似無 大把野都想升

咁有無得重洗技能點!?
想點陰陽術個奧義速度~

六道輪迴書
有邊個任會派陰陽同忍術既遺髮
想刷升奧義!!!

好似無 大把野都想升

咁有無得重洗技能點!?
想點陰陽術個奧義速度~

六道輪迴書

陰陽術忍術個d得咩!?

佢係會重洗埋技
個post去到12就收皮了

mh出了又無乜新玩家,差唔多啦
等dlc應該會hit返dd咁多多

都係既
爭3隻杯白金

鍛造鋪個獎杯應該有排磨

要瘋狂刷精華

係刷錢
難打到

其實唔難

其實真係唔難

用下段睇準佢條氣就快冇晒既時候(大約淨返4份1至5份1), 就狂打佢等佢氣絕, 然後再插佢

重覆以上動作應該夠你過晒所有奧義boss

一陣試下先 乜都打晒好失落 盃都白金埋

之前試過唔點技個樣武既技去打奧義修練場
打槍果個成日比佢槍體變陰到

mh 出咩?
爭3隻杯白金

鍛造鋪個獎杯應該有排磨

要瘋狂刷精華

係刷錢
難打到

其實唔難

其實真係唔難

用下段睇準佢條氣就快冇晒既時候(大約淨返4份1至5份1), 就狂打佢等佢氣絕, 然後再插佢

重覆以上動作應該夠你過晒所有奧義boss

一陣試下先 乜都打晒好失落 盃都白金埋

之前試過唔點技個樣武既技去打奧義修練場
打槍果個成日比佢槍體變陰到

防住比佢打, 或者圍圈走
今日逢魔魔吹山 正呀
今日逢魔魔吹山 正呀

想問下打逢魔有咩用?每日有更新?剛入二週目未打過逢魔
今日逢魔魔吹山 正呀

一齊打
今日逢魔魔吹山 正呀

打去囉
今日逢魔魔吹山 正呀

打下囉
爆完機有咩做 打強者之道 d裝廢到打飛緣魔果關都要慢慢磨, 打西國直頭用勾腳大法都唔夠做
爆完機有咩做 打強者之道 d裝廢到打飛緣魔果關都要慢慢磨, 打西國直頭用勾腳大法都唔夠做

去黑島刷套裝先

去黑島刷套裝先

支線洗唔洗解晒佢

去黑島刷套裝先

支線洗唔洗解晒佢

你鍾意lo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞