仁王集中討論區(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問下我用SLIM 玩 用動作MODE 好似畫質好差咁 似720P
巴打們係唔係都係咁

其實隻game好lag下 我要求唔高 但到有時打d好花既boss e.g雷狗 加埋落雨 好多時睇得出佢25fps都冇 (舊機)
想問下我用SLIM 玩 用動作MODE 好似畫質好差咁 似720P
巴打們係唔係都係咁

其實隻game好lag下 我要求唔高 但到有時打d好花既boss e.g雷狗 加埋落雨 好多時睇得出佢25fps都好 (舊機)

你開左劇院模式 ?
點解我召喚稀人成日都召唔到 係咪要企定定喺個壇到先得

可能咁啱無人做你嗰關稀人?
上嚟搵咗巴打幫手先召啦

唔該晒先 本來想召稀人幫手打海坊主,好彩終於死左幾十次之後過左

海坊主我都死咗十鳩幾次
佢上咗岸捉唔到點避
又成日跌落水
160武 係咪完女王之眼
鍛造求其一樣就會隨機出 唔使落神碎
無哂料都未見一把 無運定方向錯

完強者既女王之眼
落唔落一樣
之後SL

好似要製用鬼角做料既武先易出
神碎唔落都我 紫裝都有160

係咪完女王之眼就做到160?
即係我沖到近江篇唔理其他主線 UNLOCK咗百目呢個任
打完就可以整160?(即係近江未做完100%任)

160+10呢個攻係咪算低

sor貼錯

我覺得係
我有把150+9 都16k
16k
16k

sor貼錯

我覺得係

我150+7都差唔多

sor貼錯

我覺得係

我150+7都差唔多

d武器攻擊力面值把把一樣ga
你個人配點唔夠咪低攻lor
PSN:Glozivbaby

希望有心人可以留個psn俾我,幫我過任務
順便試埋逢魔任務

順便試埋逢魔任務

洗唔洗

上嚟搵咗巴打幫手先召啦

唔該晒先 本來想召稀人幫手打海坊主,好彩終於死左幾十次之後過左

海坊主我都死咗十鳩幾次
佢上咗岸捉唔到點避
又成日跌落水

我之前打都係海坊主一上岸就好快死
後來爬文就知道可以保持距離再係咁掉炸彈燒9佢或者放火靈符
燒到咁上下就99埋單
舊機開動作模式喇,雖然畫質真係差好多
但連動作模式都有d位會跌fps
想問愛用度係咪無得用合成帶去新果把武器度?

順便試埋逢魔任務

洗唔洗

好呀,到時我跟你後面,一路行一路執野就得
btw 可能old news is so exciting
呢2日愛上左用槍同下段
好有呂布feel
但成日打到勁爽唔記得避

上嚟搵咗巴打幫手先召啦

海坊主我都死咗十鳩幾次
佢上咗岸捉唔到點避
又成日跌落水

燒到咁上下就99埋單

其實都知點打,但成日跌落水
鬼女果關打到嬲嬲地, 叫左兩次稀人
第一次未打完已經死左, 好對唔住果位人兄
第二次知道保命既重要性, 所以遠觀, 間唔中去補刀同99
如果想玩刀99流
除左升心外
靈駛唔駛升到99
[img]https://holland.pk/9byuam2p[img]

sor貼錯
[img]https://holland.pk/7arkoyv[img]

我覺得係

我150+7都差唔多

d武器攻擊力面值把把一樣ga
你個人配點唔夠咪低攻lor

睇攻係睇呢度
如果想玩刀99流
除左升心外
靈駛唔駛升到99

靈升到99好似話儲bar開99會快d

上嚟搵咗巴打幫手先召啦

海坊主我都死咗十鳩幾次
佢上咗岸捉唔到點避
又成日跌落水

燒到咁上下就99埋單

其實都知點打,但成日跌落水

刻魔個隻仲難打,多上岸後多四隻細搞你

上嚟搵咗巴打幫手先召啦

海坊主我都死咗十鳩幾次
佢上咗岸捉唔到點避
又成日跌落水

燒到咁上下就99埋單

保持距離佢都伸個龜頭嚟拍鳩我
贏果次都係好險,一邊閃一邊過去用火刀斬兩下,用藥磨到無藥爆99
btw 可能old news is so exciting
呢2日愛上左用槍同下段
好有呂布feel
但成日打到勁爽唔記得避

槍中段 吉死曬

上嚟搵咗巴打幫手先召啦

海坊主我都死咗十鳩幾次
佢上咗岸捉唔到點避
又成日跌落水

燒到咁上下就99埋單

保持距離佢都伸個龜頭嚟拍鳩我
贏果次都係好險,一邊閃一邊過去用火刀斬兩下,用藥磨到無藥爆99

用隻雀轟落去
完勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞