仁王集中討論區(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
狗男女點樣快刷

你幾lv幾多裝先

升高lv啲咪可以刷快啲 就係咁簡單

已經無問題 之前係覺得慢過刷東西
我已經750lv
背刺一下吉死信長再去雪女背斬佢幾刀就打完

我得400幾lv,努力升緊
狗男女我已經唔洗玩背刺
東西國,立花依家爆完頭,我淨係上左修羅行去十字斬>追擊>野風佢未起身已經死左
狗男女點樣快刷

你幾lv幾多裝先

我已經750lv

我想問封頂幾多LV?
狗男女點樣快刷

你幾lv幾多裝先

我已經750lv

係有時爆完信長頭想吉佢果陣會俾雪女打
所以覺得唔係好穩

狗男女我就唔洗爆頭 以前我都係打信長先,依家無咩所謂 ,佢地行埋一齊仲好,我轉少個圈或者十字斬加一下野風就死1件
我都完左一週目
但東西無雙同信長雪女都過唔到
無乜勁武勁裝
係咪應該刷到勁裝先再挑過?
見d巴打一hit幾萬...屌我食埋藥都係千幾...

去二周目黑島(第一關)刷一套綠裝先
之後再返去打信長雪女

東西國我就用符+野風直接屈死西國先, 之後就easy啦

狗男女就先打信長, 因為打背好快死同埋雪女<50%血會暴走

其實已有綠裝不過無+
都係兩三刀俾佢地秒...

一周目都係?
有冇放符打, 先放一張慢符係雪女度, 再放慢符減防係信長, 再加攻比自己就衝去斬死信長先
狗男女點樣快刷

你幾lv幾多裝先

我已經750lv

所以覺得唔係好穩

狗男女我就唔洗爆頭 以前我都係打信長先,依家無咩所謂 ,佢地行埋一齊仲好,我轉少個圈或者十字斬加一下野風就死1件

你套裝幾時跌比我
狗男女點樣快刷

你幾lv幾多裝先

我已經750lv

所以覺得唔係好穩

你套裝幾時跌比我

你尋晚有冇on入party搵我啦
想問下 仁王係咪有psv版
Psv版同ps4差得多唔多?
想返工時打機
上個Post問過但唔記得左
二周轉玩斧加重甲
一開波條村有1冇機會刷1到裝

有呀但係混裝先勁

咁想問下如果我二周未打到去名匠刷八玉
本身一周玩太刀加槍
二周想轉斧加求其副武
照去黑島刷住武同裝Ok?
因為怕我未有八玉混裝冇撚用
狗男女點樣快刷

你幾lv幾多裝先

我已經750lv

我想問封頂幾多LV?

我見過792
有冇巴打需要幫手

求幫手蜘蛛女
有冇巴打需要幫手

求幫手蜘蛛女

今晚先幫到你, 你未過到再搵我
二週目搵唔到 雪女同織田果關
有冇巴打需要幫手

求幫手蜘蛛女

蜘蛛女係咁多個boss中最易打wo
有冇人一齊打二周目啲支線
有冇巴打需要幫手

求幫手蜘蛛女

想當時我搵唔到附近個神社,所以咬緊牙根要一命過

入場 慢符 減防符 修羅符 幾下野風,GG
有冇巴打需要幫手

求幫手蜘蛛女

有冇巴打需要幫手

求幫手蜘蛛女

蜘蛛洗唔洗用符呀
爭3隻杯白金

鍛造鋪個獎杯應該有排磨

要瘋狂刷精華

係刷錢
發現奧義修練場個d boss真係不得了
難打到

差唔多姐

有排刷
爭3隻杯白金

鍛造鋪個獎杯應該有排磨

要瘋狂刷精華

係刷錢
難打到

差唔多姐

有排刷

我覺得根本唔洗特登去刷
我玩到二週開始升裝 升升下都已經夠60次
爭3隻杯白金

鍛造鋪個獎杯應該有排磨

要瘋狂刷精華

係刷錢
難打到

差唔多姐

有排刷

我覺得根本唔洗特登去刷
我玩到二週開始升裝 升升下都已經夠60次

不能同意更多
已拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞