仁王集中討論區(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

其實全部野都整火屬佢好快收皮
火靈,火屬武,纏火符,火波動,火男面具,如果有插多兩隻升火攻既飾

一周目未有火屬武
靠火符 爆彈 禍斗咋

赤鬼槍咪有囉.................

火符一地都係啦
再唔係學火符都得

火符要禁制拎出黎都慢
直情用赤鬼槍算

打到海坊主邊有赤鬼槍呀

最大嘅敵人係地形

Agger
起碼有六七成跌落水死

一周目未有火屬武
靠火符 爆彈 禍斗咋

火符一地都係啦
再唔係學火符都得

火符要禁制拎出黎都慢
直情用赤鬼槍算

打到海坊主邊有赤鬼槍呀

最大嘅敵人係地形

Agger
起碼有六七成跌落水死

係岸邊叉錯腳就落命
屌你睇劇情主角起碼跳左三次落海都生勾勾
火都嚟
究竟有無方法check自己浸過邊個溫泉?

應該冇

淨係有得睇搵左幾多percent

一周目未有火屬武
靠火符 爆彈 禍斗咋

火符一地都係啦
再唔係學火符都得

火符要禁制拎出黎都慢
直情用赤鬼槍算

打到海坊主邊有赤鬼槍呀

最大嘅敵人係地形

Agger
起碼有六七成跌落水死

係岸邊叉錯腳就落命
屌你睇劇情主角起碼跳左三次落海都生勾勾
火都嚟

之前玩demo仲未識睇邊d水行得邊d唔行得 個時係咁死

浸完再用神離走都ok?

浸完再用神離走都ok?

呢個獎盃堅難 一開始唔鳩知,滿血見到溫泉唔去浸心諗留到有需要先用,奶晒野

浸完再用神離走都ok?

呢個獎盃堅難 一開始唔鳩知,滿血見到溫泉唔去浸心諗留到有需要先用,奶晒野

搵木靈同溫泉有少少破壞隻game
本身唔會睇攻略 玩玩下發現木靈嘅重要
之後唯有睇住攻略搵

浸完再用神離走都ok?

之後唯有睇住攻略搵

搵木靈人都癲
有感應木靈都硬係搵唔到路

浸完再用神離走都ok?

之後唯有睇住攻略搵

搵木靈人都癲

佐和山的武士 我望住攻略都行咗成個鐘先搵齊木靈同埋溫泉
利申:真‧路痴
其實綠雀係八咫鳥定天眼孔雀?

一週打三柱荒神拎個隻"提馬鷲"

一週打三柱荒神拎個隻"提馬鷲"

原來係咁

隻狐盔終於派了
明天先買隻game

用黎做桌面

伊達概守護靈係青龍?
咁真田幸村 守護靈會係邊隻?

浸完再用神離走都ok?

之後唯有睇住攻略搵

搵木靈人都癲

有強迫症唔搵哂成條路 拎哂所有野唔會走 都硬係漏一兩個木靈
而家打完九洲果隻雷狗 之前有玩mh dmc4
覺得隻野成隻雷狼龍加雷獸咁

浸完再用神離走都ok?

之後唯有睇住攻略搵

搵木靈人都癲

唉屌佢老母
蜘蛛關比佢fake左入大佬關
又比我一次過左
爭大佬間屋隻木靈就齊喇
早知死左佢
蠢左
有無咩地方可以刷靈石 ? (除左奉獻)

想拎黎刷精華時用

浸完再用神離走都ok?

之後唯有睇住攻略搵

搵木靈人都癲

唉屌佢老母
又比我一次過左
爭大佬間屋隻木靈就齊喇
早知死左佢
蠢左

之前都試過
但其實speedrun大佬房既話好快
一開波直接沖去殺第一隻大蜘蛛
過橋之後沿斜路跑 跳落去殺第2隻
之前開門直線沖到最入 係一團常世隔黎係鎖匙
執完番大佬房座野開門 搞掂

浸完再用神離走都ok?

之後唯有睇住攻略搵

搵木靈人都癲

唉屌佢老母
又比我一次過左
爭大佬間屋隻木靈就齊喇
早知死左佢
蠢左

之前都試過
但其實speedrun大佬房既話好快
一開波直接沖去殺第一隻大蜘蛛
過橋之後沿斜路跑 跳落去殺第2隻
之後開門直線沖到最入 係一團常世隔黎係鎖匙
執完番大佬房座野開門 搞掂
終於白金

用黎做桌面

伊達概守護靈係青龍?
咁真田幸村 守護靈會係邊隻?

圖片只供參考
真田可能用大谷果隻
三月尾 好似出高難度任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞