仁王集中討論區(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
好撚難玩 第一關都過唔到

摸熟d動作就掂

第一關係打最耐
又唔熟路又成日死
好撚難玩 第一關都過唔到

摸熟d動作就掂

第一關係打最耐
又唔熟路又成日死

死左應該有100次
差最後個關了
第一關可唔可以搵幫拖 ?
如果可以明天搵先
其實堅守者6件果個絕境時發動的特殊效果有咩用

呢隻game絕境同99期間既屬係加最多
咁堅守者可以buff 朱雀同絕境效果50%
到時直接殘血開99可以玩無雙咁清怪
差木靈獎杯就白金 但要收齊木靈真係好痛苦
岩岩打真立花打左半個鐘 死左近廿次先識打
比佢sm得好開心
如果可以明天搵先

第一關你搵左幫拖 你就開始倚賴
我覺得你試下用埋陰陽術 慢慢黎唔洗急
唔係唔幫你。幫你有幾難 3分鐘完場
不過你唔突破自己 依隻遊戲你好難玩落去
如果可以明天搵先

岩岩接觸依類遊戲係會辛苦d
我岩岩玩個陣 以為怨靈鬼打埋爆機嫁喇
差木靈獎杯就白金 但要收齊木靈真係好痛苦

溫泉都浸哂 木靈有幾痛苦呀
你玩二周目都冇補齊咩?

屌粒玉,終於刷到
鬼的女兒最後報酬見粒玉咁撚樣衰嘅 原來

呢個獎盃堅難 一開始唔鳩知,滿血見到溫泉唔去浸心諗留到有需要先用,奶晒野

搵木靈同溫泉有少少破壞隻game
本身唔會睇攻略 玩玩下發現木靈嘅重要
之後唯有睇住攻略搵

搵木靈人都癲
有感應木靈都硬係搵唔到路

佐和山的武士 我望住攻略都行咗成個鐘先搵齊木靈同埋溫泉
利申:真‧路痴

唉屌佢老母
蜘蛛關比佢fake左入大佬關
又比我一次過左
爭大佬間屋隻木靈就齊喇
早知死左佢
蠢左

之前都試過
但其實speedrun大佬房既話好快
一開波直接沖去殺第一隻大蜘蛛
過橋之後沿斜路跑 跳落去殺第2隻
之後開門直線沖到最入 係一團常世隔黎係鎖匙
執完番大佬房座野開門 搞掂

跟你呢個跑法好快
不過自己on9落左蜘蛛巢要走返出嚟
如果可以明天搵先

第一關就有陰陽術? 我拎住把斧on99咋
如果可以明天搵先

斧一刀脱離應該好快
如果可以明天搵先

斧一刀脱離應該好快

我發覺打果啲屍啲裝好勁 不過好難打
我想問高lv d 負重係咪就高d?

要加剛

呢隻game絕境同99期間既屬係加最多
咁堅守者可以buff 朱雀同絕境效果50%
到時直接殘血開99可以玩無雙咁清怪

如果係比人打死再自動發動朱雀99
咁算唔算絕境

要加剛

堅守者同金吾要幾多剛先敏捷B
我仲慢慢一周目打緊係咪好ON9
成日想慢慢感受下隻game

個人覺得你應該盡早玩強者之道先真正感受到

成日想打主線算, 但見到d 支線又忍唔住手

成日想打主線算, 但見到d 支線又忍唔住手

我都係 慢慢撚
終於打爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞