仁王集中討論區(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問下點樣升個人仔lv?
想問下加咩先可以default 多d 仙藥,通常都係得4或5

序章未有得升住 神社save 之後能力成長

序章未有得升住 神社save 之後能力成長

應該有架啦喎 佢第二章過埋
想問下加咩先可以default 多d 仙藥,通常都係得4或5

忍者定唔知邊個有個技係多d仙藥 好似係

忍者定唔知邊個有個技係多d仙藥 好似係

每5隻木靈 畀多1粒藥你
攜帶上限就學巴打話齋 忍者有個被動最多身上帶多3粒 即11粒
點解我召喚稀人成日都召唔到 係咪要企定定喺個壇到先得

唔洗

可能咁啱無人做你嗰關稀人?
上嚟搵咗巴打幫手先召啦
160武 係咪完女王之眼
鍛造求其一樣就會隨機出 唔使落神碎
無哂料都未見一把 無運定方向錯

可能咁啱無人做你嗰關稀人?
上嚟搵咗巴打幫手先召啦

唔該晒先 本來想召稀人幫手打海坊主,好彩終於死左幾十次之後過左

完強者既女王之眼
落唔落一樣
之後SL
琴晚打完第二個BOSS
想問下巴打們 我玩太刀 應該主加第二項定係分散投資
琴晚打完第二個BOSS

話就話主心
但後期咪又分散投資
忍咒靈都好緊要
琴晚打完第二個BOSS

話就話主心
但後期咪又分散投資
忍咒靈都好緊要

我覺得仁王 D系統多元化過DARK SOULS 2
好正 好好玩
琴晚打完第二個BOSS

前期我自己都係平均少少

咒 點到開遲緩 克金 修羅
剛 我果陣著西國 敏捷減到B 69.x%負重
靈 就睇下用咩守護靈 最好可以開哂守護靈嘅效果

體、忍 第一周我冇理

其他可以全點心武技
想問下我用SLIM 玩 用動作MODE 好似畫質好差咁 似720P
巴打們係唔係都係咁
琴晚打完第二個BOSS

我係升爆心同技先升下其他 因為心咒技好早就升到25所以之後都冇咩點理
琴晚打完第二個BOSS

我係升爆心同技先升下其他 因為心咒好早就升到25所以之後都冇咩點理
琴晚打完第二個BOSS

我係升爆心同技先升下其他 因為心咒好早就升到25所以之後都冇咩點理

咒忍升到20解奧義任
靈升到25可以開曬全部守護靈既能力
其他好似升到17就可以用曬全部裝(好似係)
有1-2項係16就夠但唔記得係咩

完強者既女王之眼
落唔落一樣
之後SL

好似要製用鬼角做料既武先易出
神碎唔落都我 紫裝都有160
琴晚打完第二個BOSS

話就話主心
但後期咪又分散投資
忍咒靈都好緊要

其實加靈有咩用? 我見好多人加到99先 早過主屬性
想問下我用SLIM 玩 用動作MODE 好似畫質好差咁 似720P
巴打們係唔係都係咁

其實隻game好lag下 我要求唔高 但到有時打d好花既boss e.g雷狗 加埋落雨 好多時睇得出佢25fps都好 (舊機)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞