仁王集中討論區(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
打飛妖女冇晒麻針,一中波就被佢ko

解決方法就係唔食佢波餅

幾次都臨尾香,佢係天到又放針又放波,中左一下波就血都回唔到

其實依樣野好簡單
巴打你較大聲d部電視
佢每一下波餅前一剎那 都會呻吟一聲
(巧~) 咁樣叫一下 你就即閃一下就避到
爭3隻杯白金

鍛造鋪個獎杯應該有排磨

要瘋狂刷精華

係刷錢
發現奧義修練場個d boss真係不得了
難打到

其實唔難

解決方法就係唔食佢波餅

佢上天你㩒住L1
佢放針擋住
鳩叫就碌走
飛落嚟就行開兩個身位打

學咗忍術紫金丸未?
有三粒解麻救命

未學,原來重有依招今晚返試下先
上個Post問過但唔記得左
二周轉玩斧加重甲
一開波條村有1冇機會刷1到裝
二周轉玩斧加重甲

實有既

解決方法就係唔食佢波餅

佢上天你㩒住L1
佢放針擋住
鳩叫就碌走
飛落嚟就行開兩個身位打

學咗忍術紫金丸未?
有三粒解麻救命

未學,原來重有依招今晚返試下先

過唔到可以搵我幫手
爭3隻杯白金

鍛造鋪個獎杯應該有排磨

要瘋狂刷精華

係刷錢
發現奧義修練場個d boss真係不得了
難打到

其實唔難

其實真係唔難

用下段睇準佢條氣就快冇晒既時候(大約淨返4份1至5份1), 就狂打佢等佢氣絕, 然後再插佢

重覆以上動作應該夠你過晒所有奧義boss
二周轉玩斧加重甲

有呀但係混裝先勁
我都完左一週目
但東西無雙同信長雪女都過唔到
無乜勁武勁裝
係咪應該刷到勁裝先再挑過?
見d巴打一hit幾萬...屌我食埋藥都係千幾...

去二周目黑島(第一關)刷一套綠裝先
之後再返去打信長雪女

東西國我就用符+野風直接屈死西國先, 之後就easy啦

狗男女就先打信長, 因為打背好快死同埋雪女<50%血會暴走
我都完左一週目
無乜勁武勁裝

之後再返去打信長雪女

東西國 守護靈用炸起人隻雀
當然收左西國皮先 東國慢慢黎
輕鬆解決
狗男女 仲簡單
拉走隻信長 同佢玩
最後慢慢嘆雪女
想問依家有冇藍店正價買
我都完左一週目
無乜勁武勁裝

之後再返去打信長雪女

東西國 守護靈用炸起人隻雀
當然收左西國皮先 東國慢慢黎
輕鬆解決
狗男女 仲簡單
拉走隻信長 同佢玩
最後慢慢嘆雪女

我都想問出守護靈速度有無得加快
YouTube 見人用提馬鷲狂屈...
我出時個下硬直即被秒

陰陽術奧義
自己個人得8x lv但d任已經百幾 正常
自己個人得8x lv但d任已經百幾 正常

正常
二週目 正頭百幾lv 打二百幾lv任添
打百足果關真係回憶返DARK SOULS病村地獄, 又要搵路又會中毒, 卡到仆街

果關其實 你留意地下有一舊 有光粒既屎 打爆佢 就無事架啦
打百足果關真係回憶返DARK SOULS病村地獄, 又要搵路又會中毒, 卡到仆街

下咁撚ON9, 我仲係咁開抽濕機
BTW 當年病村我真係掉手制呀

係呀
因為你用抽濕機 見到有舊石係咁噴啲綠色氣體出黎
打爆佢就安全過關

下咁撚ON9, 我仲係咁開抽濕機
BTW 當年病村我真係掉手制呀

病村癲d 不過你唔知粒毒波有得打爆又另一回事
狗男女點樣快刷

你幾lv幾多裝先

升高lv啲咪可以刷快啲 就係咁簡單

已經無問題 之前係覺得慢過刷東西
我已經750lv
背刺一下吉死信長再去雪女背斬佢幾刀就打完
狗男女點樣快刷

你幾lv幾多裝先

升高lv啲咪可以刷快啲 就係咁簡單

已經無問題 之前係覺得慢過刷東西
我已經750lv
背刺一下吉死信長再去雪女背斬佢幾刀就打完

係有時爆完信長頭想吉佢果陣會俾雪女打
所以覺得唔係好穩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞