仁王集中討論區(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

我之前打都係海坊主一上岸就好快死
後來爬文就知道可以保持距離再係咁掉炸彈燒9佢或者放火靈符
燒到咁上下就99埋單

保持距離佢都伸個龜頭嚟拍鳩我
贏果次都係好險,一邊閃一邊過去用火刀斬兩下,用藥磨到無藥爆99

用隻雀轟落去
完勝

唔洗點火斧頭打到佢岸都上唔到就完

其實全部野都整火屬佢好快收皮
火靈,火屬武,纏火符,火波動,火男面具,如果有插多兩隻升火攻既飾

一周目未有火屬武
靠火符 爆彈 禍斗咋

赤鬼槍咪有囉.................

火符一地都係啦
再唔係學火符都得

火符要禁制拎出黎都慢
直情用赤鬼槍算
有個獎杯要收集哂最高級素材
我想問下邊d先係

多數人爆左一週目都係差大蛇個粒

咁果粒就咁打番魔王耀變有機會出

打番多次武士之道大蛇就一定出好似
終於爆機
終於爆機

二週目先係真正既開始
終於爆機

二週目先係真正既開始

預左架啦
終於爆機

二週目先係真正既開始

其實只係要由頭清過d任好煩 食虎軀係咁鳩衝去打boss
打boss其實上符打都係輕鬆壓過
終於爆機

二週目先係真正既開始

堅持唔用符
終於爆機

二週目先係真正既開始

堅持唔用符

破甲加修羅兩野秒王
終於爆機

二週目先係真正既開始

我去到強者最後個關女王之眼先知有陰陽技
終於爆機

二週目先係真正既開始

呢個好笑
終於爆機

二週目先係真正既開始

呢個好笑

有個獎杯要收集哂最高級素材
我想問下邊d先係

多數人爆左一週目都係差大蛇個粒

咁果粒就咁打番魔王耀變有機會出

打番多次武士之道大蛇就一定出好似

爆左一週 反而係差條百足
點先可以鍛煉神器?定係冇呢樣野?

可以
神的碎片

但要打左邊關先有?我救左村正但唔覺多左呢個揀

爆左一週味?

二週都打左一大半啦

鍛造 禁三角形

可以
神的碎片

爆左一週味?

二週都打左一大半啦

鍛造 禁三角形

冇三角形喎

試下禁一下圓形先睇下有咩試發生

可以
神的碎片

爆左一週味?

二週都打左一大半啦

鍛造 禁三角形

冇三角形喎

試下禁一下圓形先睇下有咩事發生
終於白金
終於白金

唔想刷野
但冇粒西玉

用黎做桌面
想問下巴打我主打鎖鐮著乜野裝好

用隻雀轟落去
完勝

火靈,火屬武,纏火符,火波動,火男面具,如果有插多兩隻升火攻既飾

一周目未有火屬武
靠火符 爆彈 禍斗咋

火符一地都係啦
再唔係學火符都得

火符要禁制拎出黎都慢
直情用赤鬼槍算

打到海坊主邊有赤鬼槍呀

一周目未有火屬武
靠火符 爆彈 禍斗咋

火符一地都係啦
再唔係學火符都得

火符要禁制拎出黎都慢
直情用赤鬼槍算

打到海坊主邊有赤鬼槍呀

最大嘅敵人係地形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞