[AN/I/PC] Shadowverse [5]毒瘤繼續毒瘤

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

shadowverse新手
宜家係A0享受緊法師地獄(十場有八場都係法 )
因為淨係玩中速皇所以俾超越法生物法打得好開心

用疾走法啦
超越唔會夠打疾走法
生物法上手有魔女就唔夠打,其他都ok

我都知疾走皇先係主流,但我唔想用
覺得用左就好似俾班設計師拖住嚟行

我都覺得係咁
扭蛋機,次元魔女呢啲成日出現搞到個人好想唔跟主流砌deck,希望用自己個腦玩,唔係個班次元勁就次元
我係咪太中二

扭蛋好廢WO

唔廢
好睇運,玩落幾爽
係MASTER打都有6成勝率

首先要抽到 然後要有時間扭 扭完仲要運
特別係依家快攻咁多 好鬼難玩 下版多番D控皇可能會好D
係咪AA同M好大分別 我平時有睇人生放送 佢晚晚都係m玩rank 佢撞d牌同我撞果d好鬼大分別 佢果邊好似好少快攻咁

用疾走法啦
超越唔會夠打疾走法

我都覺得係咁
扭蛋機,次元魔女呢啲成日出現搞到個人好想唔跟主流砌deck,希望用自己個腦玩,唔係個班次元勁就次元
我係咪太中二

扭蛋好廢WO

唔廢
好睇運,玩落幾爽

我見扭蛋都落咗好多2分同314
唔好太追求死聲效果其實前期擋到就好打
扭蛋最緊要都係扭冥守同855啫
基本入4種cost實必中㗎喎

不過遇著超越同熾天使呢啲特殊贏就麻煩

用疾走法啦
超越唔會夠打疾走法

我都覺得係咁
我係咪太中二

唔係中2,係賴醒姐
唔明你地呢種咩心態
呢種人先最比設計者固定玩法

咁其實中速皇又唔係新玩法,只係無疾走皇咁流行啫,同埋中速皇都唔差,只係我係A區唔知點解全部對手都係超越法生物法所以難打啫
係咪AA同M好大分別 我平時有睇人生放送 佢晚晚都係m玩rank 佢撞d牌同我撞果d好鬼大分別 佢果邊好似好少快攻咁

我懷疑用咩角會變打咩對手多
用法就打法,皇
用死靈就其他多

用疾走法啦
超越唔會夠打疾走法

我都覺得係咁
我係咪太中二

扭蛋好廢WO

唔廢
好睇運,玩落幾爽

快攻算少啦
少左快吸,死靈又食到佢
可能我唔打311,411啦

用疾走法啦
超越唔會夠打疾走法

我都覺得係咁
我係咪太中二

扭蛋好廢WO

唔廢
好睇運,玩落幾爽

我見扭蛋都落咗好多2分同314
唔好太追求死聲效果其實前期擋到就好打
扭蛋最緊要都係扭冥守同855啫
基本入4種cost實必中㗎喎

不過遇著超越同熾天使呢啲特殊贏就麻煩

我用4PP出幽靈同2PP果張解場
對面卡手仲可以轉快死打法6回合解決對面
314我落左3頂BAT,皇家

用疾走法啦
超越唔會夠打疾走法

我都覺得係咁
我係咪太中二

唔係中2,係賴醒姐
唔明你地呢種咩心態
呢種人先最比設計者固定玩法

咁其實中速皇又唔係新玩法,只係無疾走皇咁流行啫,同埋中速皇都唔差,只係我係A區唔知點解全部對手都係超越法生物法所以難打啫

唔新
直情舊TIM啦
姐係我唔會係而家講冥府主教咁
中速皇太OLD SCHOOL啦,而家AOE咁流行,你邊有著數啊
就算唔撞到超越生物法
疾走皇,主教,死靈,控吸,白銀妖,龍
呢6種都夠打死你
唔係咁多臭西我都唔想用疾走 真係好悶

有牌就掟出去
睇下邊個順手就邊個贏

有牌就掟出去
睇下邊個順手就邊個贏

btw呢幾日轉玩妖精好玩好多
至少一副牌都可以有變化
雖然成日計錯數

有牌就掟出去
睇下邊個順手就邊個贏

btw呢幾日轉玩妖精好玩好多
至少一副牌都可以有變化
雖然成日計錯數

死靈最多變化
好玩到傻
中立世界第一
啱先搭巴士竟然見到有人玩
啱先搭巴士竟然見到有人玩

我公司都有人玩 見佢玩左成季
見到人玩最前線 好鬼勁
原來潛伏皇咁勁
ルミナス騎士団の旗印
皇家 Swordcraft
Cost 3
場地卡 Amulet
所有己方指揮官跟隨者獲得+1/+1

ルミナス騎士団の旗印
皇家 Swordcraft
Cost 3
場地卡 Amulet
所有己方指揮官跟隨者獲得+1/+1

邊有位 仲要掉張不滅聖劍出黎
原來潛伏皇咁勁

比我腐之嵐掃場
想玩狼妖 可以點組?
想玩狼妖 可以點組?

想玩狼妖 可以點組?

點解唔落三張白銀之矢?
原來潛伏皇咁勁

AOE或者random傷就收皮喇喎點勁法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞