[AN/I/PC] Shadowverse [5]毒瘤繼續毒瘤

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我用快死有7成勝率

面龍都有

我吸血得6成
輸大部分快死,妖手到
快死就咩都打到
伊達真係一秒變垃圾

精靈真係一秒變垃圾

妖精已死係咪成為咗事實

一個靠冥府既職

妖一開 game 咪又係地底泥,之後日本仔連冥府呢啲咁痴線嘅打法都諗到,第二彈 temp 妖唔駛講繼續 T1,第三彈蟲妖勁到要同魔女一齊 nerf,nerf 完之後仲有白狼白銀,所以我覺得「妖精已死」呢句野唔可以咁快下定論,我都期待緊啲痴線佬仲有冇計幫妖精搵到新打法

白狼白銀一般黎咋

之前睇 log 勝率唔差㗎喎,不過好少人用就真,而家出埋新卡就直情係另一回事添啦
但暫時睇妖精對住血鬼 6pp 鋪場好似完全冇計

巴打有冇玩過妖?真心覺得妖已死
白銀白狼仲廢過nerf左既蟲蟲特攻隊

兩種都好鬼睇運,唔明點解咁多人話勁

而家白銀妖可以試下打主教,龍,快死
前期盡量守
入番3張回歸
睇下點
今期隻隻職都多姿多彩,妖精表示

前期盡量守
入番3張回歸
睇下點

新中立龍 回復力好強 根源未必鎮壓得住
試緊薔薇 睇下可唔可以打破宿命

前期盡量守
入番3張回歸
睇下點

新中立龍 回復力好強 根源未必鎮壓得住
試緊薔薇 睇下可唔可以打破宿命

根源係為左前中期保命
要殺就靠0PP銀箭後甲蟲打11血
又係開三次門
真心抽得半副deck齊三張超越仲要boost好不如你玩埋我嗰份
我T4要抽到一張花劍仲難過法師抽到三張超越,啲花劍係後面無晒進化點嘅時候連出三張
又係開三次門
真心抽得半副deck齊三張超越仲要boost好不如你玩埋我嗰份
我T4要抽到一張花劍仲難過法師抽到三張超越,啲花劍係後面無晒進化點嘅時候連出三張

ME發現速攻土法都有潛力
有隻222有死靈一樣既噁心性能
又係開三次門

ME發現速攻土法都有潛力
有隻222有死靈一樣既噁心性能

今日有遇到,佢仲有放魔導兵,525同新果張抽到7既金卡,大量33土偶輪我,雖然都係比我贏左
1pp前線 3pp出蛙 45pp強化隻蛙
6pp俾隻蛙打死左

我都係返去玩跳費龍算

我都係返去玩跳費龍算

但你贏喎

我都係返去玩跳費龍算

但你贏喎

打咗成日就係贏呢次
終於見到言靈拉巴哈
痴線落完兩張旋風刃次次都T2出晒嚟見我,
副deck有25張4費以下嘅,T3,4手上全部係5,6費

開牌巴哈換完牌都係巴哈

開牌巴哈換完牌都係巴哈

I know that feel
有場對面吸血鬼三張血月一張433,但打到大後期都抽唔到855
最後一turn我見佢係手上掉兩張血月出嚟完turn,我完全感受到佢有幾絕望
抽到既虹每個職一張 乜都唔齊
同乙V拿說再見

同乙V拿說再見
抽到既虹每個職一張 乜都唔齊

龍先慘 要十幾廿張先齊deck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞