[AN/I/PC] Shadowverse [5]毒瘤繼續毒瘤

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

中速落高文作用唔大 控先最有用

覺得高文落2已經夠,因為指揮官始終唔會放到太多,而且唔似梅林咁會幫你抽二張先

控既話成堆指揮官wo 同埋佢4同6都有用 放3張大d機會抽到 反正依家4pp都冇乜好出

落高文 係咪唔落花劍

唔落啦 我依家都冇落 太多aoe 落親都死全家

高文低cost又可以減cd
一定要齊3
確保第四turn 上手啦

仲要有戰鬥力 控用真係神卡 疾走就麻麻 中速要再睇睇

中速有無得打真係好問題
而家周街aoe

要睇下下期主流係咩 如果係龍既話真係

龍個抽牌能力好屈

我都估係龍 副牌完整哂

前期比佢抽到2PP/3PP個+EP就成個UNSTOPPABLE
當然次元法呢種另類卡組例外

中速落高文作用唔大 控先最有用

覺得高文落2已經夠,因為指揮官始終唔會放到太多,而且唔似梅林咁會幫你抽二張先

控既話成堆指揮官wo 同埋佢4同6都有用 放3張大d機會抽到 反正依家4pp都冇乜好出

落高文 係咪唔落花劍

唔落啦 我依家都冇落 太多aoe 落親都死全家

高文低cost又可以減cd
一定要齊3
確保第四turn 上手啦

仲要有戰鬥力 控用真係神卡 疾走就麻麻 中速要再睇睇

中速有無得打真係好問題
而家周街aoe

要睇下下期主流係咩 如果係龍既話真係

龍個抽牌能力好屈

我都估係中立 副牌完整哂

多左好多鋪場同疾走可以直接face

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

7pp可以拉宙斯一下轟落去

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

7pp應該拉另一張新中立虹好過拉宙斯??全體兩點
已準備12萬水合卡

巴打咁多水

多水絲打

痴左線?

佢遇到D事幾慘既又

唔知而家巴打好啲未

見我仲打rk就知未死得

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

7pp應該拉另一張新中立虹好過拉宙斯??全體兩點

唔係講緊打次元咩

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

巴打 你覺得控皇洗唔洗落埋風之軍神

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

323守護
10pp強化出場打人leader同全場4x1

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

323守護

落滿,323擋快攻好實用

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

323守護

你係拎黎擋快攻既314咪仲好用 323吸血一下就殺到
又唔係指揮食唔到高文 10pp清場我用旋風刃好過 應該唔落 睇下到時情況點先知

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

323守護

應該都可以落黎試下
起碼如果拖到10pp先抽到都叫有用

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

323守護

應該都可以落黎試下

要再諗諗先 唔知仲有咩銅銀卡 同埋張川澄我都有d想落
感覺上最好都係多d指揮 高文除左個能力勁之外個心理戰術都好勁 放完一次人地已經唔知你幾時可以落d咩

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

323守護

應該都可以落黎試下

感覺上最好都係多d指揮 高文除左個能力勁之外個心理戰術都好勁 放完一次人地已經唔知你幾時可以落d咩

535都係要9pp落先斬到2下

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

323守護

應該都可以落黎試下

我知 其他唔係 你6pp掉到張呀叔落去已經差好遠 仲可以8pp兩張saber 起碼唔係以前咁人地知道哂你幾時會出d乜
期待緊用commander皇 & 快攻土印法

都未知玩唔玩到皇 可能去到下季又係得番疾走玩

鋪場而家對次元無咩用
疾走就驚
次元法拎黎食龍架姐

邊張黎 我唔記得名

323守護

應該都可以落黎試下

我知 其他唔係 你6pp掉到張呀叔落去已經差好遠 仲可以8pp兩張saber 起碼唔係以前咁人地知道哂你幾時會出d乜

其實呢樣真係好緊要,其他職成日係手牌做嘢,你吹佢唔脹,皇家要舖場組織攻勢,再睇埋pp係人都知你想做乜,宜家有減cost攻擊模式可以有更多變化

你唔比壓力主教唔使玩架嘛

所以我先諗張川澄
【戰吼】:我方所有兵士獲得「此隨從受到來自其他隨從效果、法術、護符而來的傷害改為0,且不會被破壞」的效果,此效果會在此隨從離場後消失。

所以我先諗張川澄
【戰吼】:我方所有兵士獲得「此隨從受到來自其他隨從效果、法術、護符而來的傷害改為0,且不會被破壞」的效果,此效果會在此隨從離場後消失。

唔知審判會係陷包散定係淨係死佢呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞