[AN/I/PC] Shadowverse [5]毒瘤繼續毒瘤

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
最多咁講 人地抽1張key卡你抽3張key卡 咁都有得比?

生物法又咪要抽一堆KEY卡

有幾一堆?佢直接用抽卡牌黎升隻次元魔女wo

然後抽晒3隻魔女上手

抑止力

睇你都未玩過

係呀 係咪要踢過歐聯先可以講波

魔女主要靠323,222BOOST先夠壓場力
你狂抽既話
1黎會抽到魔女
2黎會唔夠快

睇你都未玩過

你狂抽既話
1黎會抽到魔女
2黎會唔夠快

屌咪話佢可以一路抽一路叉電一路鋪場囉 做乜撚野 就算你抽唔到魔女都可以叉其他野 咁都唔夠屈? 你腦有問題?
次次成堆單眼仔呀伯衝出黎 出埋張魔女根本係叫你快撚d死左條心投降
你吸血最撚快都6pp先鋪到場 快攻疾走一早秒撚左你啦 仲講扣自己10血 你冇撚野呀?仲夠膽同次元魔女比
一個無償鋪場一個有償鋪場 點比

睇你都未玩過

你狂抽既話
1黎會抽到魔女
2黎會唔夠快

屌咪話佢可以一路抽一路叉電一路鋪場囉 做乜撚野 就算你抽唔到魔女都可以叉其他野 咁都唔夠屈? 你腦有問題?

你覺得吸血無復仇張場玩唔到,你個腦先有問題下話
佢有張場=次元魔女
無張場咪變左復仇吸血,前期血對佢唔重要

睇你都未玩過

你狂抽既話
1黎會抽到魔女
2黎會唔夠快

佢有張場=次元魔女

on9 你係當佢復仇吸血咪即係上季果副 上季果副到底係要點撚樣玩先可以同次元魔女比
你吸血最撚快都6pp先鋪到場 快攻疾走一早秒撚左你啦 仲講扣自己10血 你冇撚野呀?仲夠膽同次元魔女比

快攻佢根本唔使玩讓血,最好自己打到落10血

吸血6PP鋪場,佢解場手段同主教一樣咁勁呢

睇你都未玩過

你狂抽既話
1黎會抽到魔女
2黎會唔夠快

佢有張場=次元魔女

on9 你係當佢復仇吸血咪即係上季果副 上季果副到底係要點撚樣玩先可以同次元魔女比

撚係上季果副
上季果副都無補卡能力
今季果副自帶搵卡,出卡,抽卡

講緊次元魔女連解你場都唔撚洗一路face一路逼你解佢場佢再狂鋪 點比先?我冇話依季吸血唔撚勁 但同上季次元魔女果種感覺根本兩個次元
你仲要成日假設人地就最撚靚牌我就企係度乜柒都唔做等佢鋪 痴撚線
係有咁撚勁就成抽人玩吸血啦 打撚左成朝淨係見過兩次

講緊次元魔女連解你場都唔撚洗一路face一路逼你解佢場佢再狂鋪 點比先?我冇話依季吸血唔撚勁 但同上季次元魔女果種感覺根本兩個次元

算啦
你玩又無玩過魔女,吸血又無玩過
講黎都無用
魔女咁樣都係要極好牌先做到
係有咁撚勁就成抽人玩吸血啦 打撚左成朝淨係見過兩次

我MASTER區就係成抽人玩啊
吸血=主教
你仲要成日假設人地就最撚靚牌我就企係度乜柒都唔做等佢鋪 痴撚線

ON9
唔係等佢鋪
係佢一出就鋪曬
合作活動皇家111疾走可以用女
隻男嘅可以唔洗用

真係好撚多吸血鬼
第一次聽人講次元魔女唔算屈 我都覺得誠哥唔算好有錢

真係好撚多吸血鬼

FREE MATCH
第一次聽人講次元魔女唔算屈 我都覺得誠哥唔算好有錢

次元魔女勁
而家吸血咪佢果種級數囉
你真係係到丟人現眼
更新玩到而家感想
T1 次元=吸血鬼>主教=中立龍
吸血張野屈到仆街
又打壓我騎士道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞