[AN/I/PC] Shadowverse [5]毒瘤繼續毒瘤

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
控制天下
皇家護衛 傳說 7/4/5 指揮官

守護
Fanfare:自己的場上沒有《不滅の聖剣・デュランダル》這個護符的話,叫出此護符。

7費 護符 指揮官
「對方的生物、法術、護符」對自己的主戰者以及自己的隨從造成的5點以上的傷害,全部變為4點傷害。

守護
Enhance10:召喚一隻同名手下《ジャングルの守護者》,在那之後,給予所有這隻同名手下《ジャングルの守護者》疾走。

巫師 銅卡 3/2/3
Fanfare:對自己所有隨從回復1點體力。
Spellboost:回復量+1。

龍族 金卡 4/2/5
守護
自己的回合結束時,增加等同於剩餘PP數量的攻擊力。

死靈 銀卡 4/1/2
Fanfare:對隨機的敵方1體隨從造成2點傷害,對自己隨機1體其他隨從+2攻擊力。

吸血鬼 銀卡 5/3/4

Fanfare:將Cost2以下的1體隨從隨機從牌組中召喚至場上,復仇狀態的話則改為召喚2體Cost2以下隨從。

主教 銅卡 3費護符
每當自己放置護符時,將該護符加速1回合。
中立 銅卡 1/1/1

Fanfare:對自己的其他1體中立隨從+1攻擊力。
lm
lm
唔通白狼都要帶奧丁
下個版本皇家好似幾勁,張新虹可以減慢次元速度

桃樂絲

桃樂絲

太快又控唔住 太慢又主教次元死靈吸血屌死 鋪場又冇次元魔女咁快 又冇補牌力 又冇得清場
玩黎玩去都係得疾走有出路

桃樂絲

太快又控唔住 太慢又主教次元死靈吸血屌死 鋪場又冇次元魔女咁快 又冇補牌力 又冇得清場

下版基本上冇得再係咁疾走冇腦打面啦

妖有新銀場地卡防打面

另外中立有 3 費銅卡
http://dengekionline.com/elem/000/001/480/1480491/

而家日日俾人女僕拉星爆 5/6 pp 連續落 keep 住打面完場

毒瘤程度直逼生物法

桃樂絲

下版基本上冇得再係咁疾走冇腦打面啦

妖有新銀場地卡防打面

另外中立有 3 費銅卡
http://dengekionline.com/elem/000/001/480/1480491/

而家日日俾人女僕拉星爆 5/6 pp 連續落 keep 住打面完場

毒瘤程度直逼生物法

我都幾想知下版皇可以做d乜
疾走皇係勁 但係點都冇次元魔女咁on9 鋪哂手牌仲可以抽多5張
lm
下版今月尾?
中速皇留名
新post留名
終於第5個post
中速皇留名

毒瘤
中速皇留名

毒瘤

咁易輸都叫毒瘤
中速皇留名

毒瘤

咁易輸都叫毒瘤

自從乙姬俾咁多AOE玩死都唔係毒瘤啦
Lm
中速皇留名

毒瘤

咁易輸都叫毒瘤

仲有主教5pp一下清哂
中速皇留名

毒瘤

咁易輸都叫毒瘤

仲有主教5pp一下清哂

張5pp好撚勁
中速皇留名

毒瘤

咁易輸都叫毒瘤

仲有主教5pp一下清哂

張5pp好撚勁

成個主教都好撚勁1pp抽卡 4pp光頭/神魔 5pp一下清你 6pp又審判 7pp大修道女 8pp你已經準備食屎
新卡幾時出
中速皇留名

毒瘤

咁易輸都叫毒瘤

仲有主教5pp一下清哂

張5pp好撚勁

成個主教都好撚勁1pp抽卡 4pp光頭/神魔 5pp一下清你 6pp又審判 7pp大修道女 8pp你已經準備食屎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞