六月頭緬甸仰光 其實我乜都唔知

279 回覆
0 Like 6 Dislike
究竟uo5月後係咪真係唔飛?
仰光線準備執,大家準備轉地方同退款唔
其實點解緬甸線咁多問題?唔夠客定政治原因?之前曼德拉又執左定冇開過?
其實點解緬甸線咁多問題?唔夠客定政治原因?之前曼德拉又執左定冇開過?

似係唔夠客

曼德勒開咗兩個月
如果條線執但買左之後既機票uo會點處理?如果我mega sale用$88買左 可唔可以用返同樣價錢轉其他地方

啱啱打左去uo hotline話未收到消息停航 好心係執就快啲通知啦 買哂酒店保險點算
真係有D驚佢真係執喎
屌, 係執快D通知啦, 唔好同我講plan好+搞埋簽證先通知取消班機
吾係汁咁撚大鑊呀

屌你老母咩 死返5p啦
執緊,放心
同之執既航線一樣咁既前奏
最近係蘭州
執既話點安置買左機票既人

退返錢比你

似係唔夠客

曼德勒開咗兩個月

曼德勒我上年都買過佢又冇啦啦唔開
之後聽聞又開過
我諗政治原因大d
曼德勒機場本身已經唔多國際線
聽聞雨季平均每個月得幾日係完全冇雨
所以年尾旱季先係佢既旺季

退返錢比你

可唔可以唔要佢錢, 轉去第2個地方
UO停飛,以後可能就冇乜人去緬甸

MNA唔太貴既,但時間差到呢...
因航fanfares得7日,冇fanfares又貴

如果轉機就Air Asia、泰航、越南航空

似係唔夠客

曼德勒開咗兩個月

曼德勒我上年都買過佢又冇啦啦唔開
之後聽聞又開過
我諗政治原因大d
曼德勒機場本身已經唔多國際線

http://www.mmtimes.com/index.php/business/22361-hong-kong-carrier-suspends-mandalay-flights-due-to-concerns-over-fuel-quality.html
Hong Kong carrier suspends Mandalay flights due to concerns over fuel quality

退返錢比你

可唔可以唔要佢錢, 轉去第2個地方

應該得
應該真係執 app個booking都冇埋
http://www.hkexpress.com/zh-hk/important-travel-notice
HK Express宣佈由2017年5月23日起,將暫停香港往返仰光的航班服務。HK Express將繼續為旅客帶來安全、準時及票價相宜的出遊體驗,並於2017年繼續開拓新航線,為旅客擴大廉遊版圖。

由現在起至2017年5月22日期間往來香港及仰光之航班服務將如常運作。

如旅客已預訂於2017年5月23日或以後出發之UO727和UO728航班,HK Express會為旅客提供下列三個選項:

更改出發日期(必須選擇於2017年5月22日或之前出發的航班,旅客無需支付相關票價差額);或
選擇HK Express其他航點及於2017年12月31日或之前出發(旅客須支付相關票價差額及預訂需視乎機位供應情況而定);或
申請全額票價退款。
如欲進行上述選項 (1) 或 (2) 更改之旅客,皆可享免費更改優惠一次;如有額外更改,旅客必須按照一般價格條款及細則繳付相關費用。

旅客請於上述三項選擇其一,並於2017年4月22日或之前回覆,否則有關安排將自動設置為受影響航班全額票價退款之選項。

HK Express建議受影響之旅客致電 +852 3902 0288與HK Express客戶服務員聯絡,以跟進機票安排事宜。HK Express亦將會以電子郵件和短訊方式通知受影響之旅客。
買左11-22/5

最後一程喎
買完唔夠一星期同我講停航 仲要補返差價先轉到其他地方
屌,執鳩埋
屌你老味我張機票特價7蚊,佢要我俾差價
屌佢老味我張7蚊機票
屌佢老味我張7蚊機票

所以咪執囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞