六月頭緬甸仰光 其實我乜都唔知

279 回覆
0 Like 6 Dislike
book曬機票酒店個d,如果淨係計食野同娛樂個d洗費,兩個人應該預幾多錢好?

仲有唱幾多做緬甸幣,留幾多美金好?

7日6夜 hkd3000/1個人
應該都差唔多?
身邊冇fd去過 好淆

應該夠,我果陣都係換咗300美金用7日。

果陣緬幣同依家高兩~三成。

返嚟有錢剩!

300美金用7日,計唔計住宿
book曬機票酒店個d,如果淨係計食野同娛樂個d洗費,兩個人應該預幾多錢好?

仲有唱幾多做緬甸幣,留幾多美金好?

7日6夜 hkd3000/1個人
應該都差唔多?
身邊冇fd去過 好淆

應該夠,我果陣都係換咗300美金用7日。

果陣緬幣同依家高兩~三成。

返嚟有錢剩!

300美金用7日,計唔計住宿

唔計,緬甸住係好貴

唔知機票貴唔貴呢
今日inlelake車返仰光聽朝機,上星期water festival 搞到無車走,去左3城1湖。

總括黎講啲人勁純樸,我好鐘意影左既人像相,緬甸野食一般般,風景還可以,最緊要依家淡季遊客少。

窮遊係可以一戰,我成日用腳行呢到一路影相,唔怕熱既你可以一試下,唔得就call 的 周街搵電單車。 有咩再問再講

唔知機票貴唔貴呢

間野機票唔會平得好多

唔知機票貴唔貴呢

間野機票唔會平得好多

呢間野以前軍政府操控貴到仆街
依家民主化又唔見平咗

真係緬甸正仆街
講人人平等搞民主化但又要欺壓羅興亞人
帶一個行動自如嘅老人家去蒲甘好定茵萊好

去茵萊不如唔好去緬甸
今日inlelake車返仰光聽朝機,上星期water festival 搞到無車走,去左3城1湖。

總括黎講啲人勁純樸,我好鐘意影左既人像相,緬甸野食一般般,風景還可以,最緊要依家淡季遊客少。

窮遊係可以一戰,我成日用腳行呢到一路影相,唔怕熱既你可以一試下,唔得就call 的 周街搵電單車。 有咩再問再講

而家有幾熱

去茵萊不如唔好去緬甸

有鬼佬講到緬甸得蒲甘係值得一去

去茵萊不如唔好去緬甸

咁就去蒲甘同仰光算

去茵萊不如唔好去緬甸

我上次都留咗五日,再留就要避查飛,出名嘅塔唔洗去。
蒲甘係咪去到先揀酒店都冇問題?
利申 想平
蒲甘係咪去到先揀酒店都冇問題?
利申 想平

睇供求同你講價本事

你唔介意揹著行李逐間問,當然冇問題
我5月尾去
都係乜都唔知

5月25至29

26-31
晏就445到仰光
book 左8點夜巴去bagan
中間d時間有無推薦去邊?
要預時間去巴士站
晏就445到仰光
要預時間去巴士站

邊度都洗去

機場離市中心遠,搭車貴,又會塞車。

你市區去返車站仲遠過機場

你落得機,入得境唱埋錢都唔早,直接搵車去車站好過!
我5月尾去
都係乜都唔知

5月25至29

26-31

22-30
我5月尾去
都係乜都唔知

5月25至29

26-31

22-30

8-18
晏就445到仰光
要預時間去巴士站

邊度都洗去

機場離市中心遠,搭車貴,又會塞車。

你市區去返車站仲遠過機場

你落得機,入得境唱埋錢都唔早,直接搵車去車站好過!

其實得 幾日走去緬甸做咩
冇十日都唔夠玩啦
仲要揀雨季同熱到仆街先去,又多蚊,番到來一定係咁屌
其實得 幾日走去緬甸做咩
冇十日都唔夠玩啦
仲要揀雨季同熱到仆街先去,又多蚊,番到來一定係咁屌

東南亞好多旅遊點有航,五日四夜通常夠玩,可惜緬甸唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞