你班友係咪想搞死個運動?

1180 回覆
4913 Like 83 Dislike
行動 文宣 缺一不可
同意,但和勇不分,我唔會HI前線手足
只係檢討下,例如搞黨鐵,琴日一日中環見到仲有好多人唔會跳閘,開埋閘都唔會行去過,證明口頭文宣上既解釋好重要
另外向前線手足宣傳下真正港鐵春袋,廣告牌
推推推
難聽d講依家所有活動都被勇武/偽勇武騎劫
好多次講明係和理非活動但都有班人唔受控
85罷工,n次地區遊行,到尋日美領
和理非次次出但都冇focus,邊個仲有心機出黎?
係各有各做,但事實係勇武行動好易搶focus
真正和勇合作唔係得和理非一咪配合
兩邊有來有往先work,818做得到國際輿論效果幾好

唔係唔可以衝,但要睇日子,唔係次次都無目的做
最慘係有班人上哂腦一勸就話人左膠
爆地鐵我絕對明,但學樓主話齋文宣唔夠
但我想問近幾次亂鳩咁放火係為乜
放完又唔撤除咗撚鳩消防同送子彈俾對家之外有咩效果?
同埋如果燒到民居同無辜平民你估人地割唔割?

對外一定死攬但對內有錯就要屌
一個星期起碼要留一兩場大型活動俾和理非
和理非活動雖然政府係wfc,但唔可以否認佢輿論效果
算啦,香港人3分鐘熱度,捱到3個月已經超晒額完成架喇
push
集中訴求!唔好俾其他野帶走風向!
活動 民宣一定要推!
831 都一定推!

屌佢老母軍妓果d 唔好再討論!
推 比心機
其實係咪文宣組捉走哂
手足俾班黑狗拉左千幾個
雖然唔割,但都希望見返多啲文宣,加油
我都覺文宣最近少左好多
開得太多party 了

人鏈組到係好堅 係證明到所謂既主流民意不變

但係大家唔好打飛機打咁耐

對政府黎講 都係不痛不癢

開完party 都要做返正事

文宣工作 或者每星期抗爭工作

學生罷左課既 唔係等於走堂
係要去參加集會
689講了原因:
我係和理非,我唔割,
但身邊的和理非開始厭倦日日攪黨鐵,
咁唔係辦法,
身邊的人都唔上連登,無法知道勇武諗法
一個運動,少了一方一個人的支持都唔得,
讚成做多啲文宣,
或者稍稍停一兩日,讓大家消化,再吸收
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
最擔心係遲吓啲popo扮示威者去攪商店和搶掠
😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞