你班友係咪想搞死個運動?

1180 回覆
4913 Like 83 Dislike
請各位善用起底功能
一定要清楚表達行動理念先有更大impact
push
你咪起囉!大把人都唔明!
push
Push
搵一日全部人一齊整牆,咁樣會易啲聚到人
講得好

熱門好多都係流傳野
What The fuck
搞黨鐵冇話晍好,但要俾不般市民知點解要搞,好多人係「撤回」後都有埋怨點解要搞黨鐵,呢班番工奴隸,係我地都需要嘅人頭力量,相反若因搞黨鐵又冇俾理由佢地,佢地好易會調番轉頭企係對面反我地,令我地人再少,所以要做好文宣
推上去
不能同意更多
近依兩個星期,你地有無發現本地文宣少左好多?
熱門一大埋無根據傳聞?正經野唔推?
你地拆黨鐵無問題,但大佬,你地都要同人講點解你地要咁做
而唔係一句:咁你地仲要問?今時今日仲割就由佢
事實上香港人就係咁,郁D就好暴力,事實上都有好多人唔明你地做咩拆黨鐵
依家D車間唔中就停,其實好多人都覺得好唔方便
之前圍完稅局都有道歉運動,依家又影都無
派傳單,開街站呢?
有無發現依兩星期D和理非少左好多?因為佢地根本唔知勇武搞緊咩
你地打還打,都要比人知你地點解咁做

亦有人提出,依家勇武係好勇,但佢地唔記得左和理非係佢地後盾
和理非一少,狗就更易拉人,依家勇武就係幾十人拆黨鐵
圍狗屋,打路障戰,人數少可以話機動快,但亦好似比人一野拉曬
希望大家記得6,7月係點樣走到今日,天琦講過
政治係令唔支持你既人支持你,唔係人人上連登,亦唔係人人明你地做咩
唔好比仇恨沖昏頭腦,大家對打我地一定輸
只能打公關,打人數同士氣,只有咁先有機會
如果我地咁就輸左,我地死左既朋友唔會原諒我地
多謝大家

唔好講到係因為搞黨鐵令到佢封站
係因為佢封站飛站先搞黨鐵喎
tui
所有野都要配埋英文版!
否則咩消息只會圍爐 外國人幫唔到手
大家唔記得中資銀行攞$換美金,哩個政府反應好大
我覺得勇武已經好和平理性 希望佢地繼續努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞