你班友係咪想搞死個運動?

1180 回覆
4913 Like 83 Dislike
做文宣阿
無諗過割, 繼續做緊支援

但好難再搵多d 人黎支持, 就算平時自費文宣都未有新points 去講
唔係個個都深黃,我地唔割唔代表其他人唔割
幫義士爭取最大支持係我地一定要做嘅野
我都明白
有時勇武手足攰左一日返到黎
見到有人講話要解釋比市民聽點解要拆黨鐵
佢地下意識一定會認為使咩解釋 唔割就係唔割
使咩解釋咁多 警鐵合作咁明顯 仲唔拆?

而呢個時候就係我地文宣組要幫勇武手足分擔解釋個一part
睇到勇武做到嘅野 盡量做文宣幫佢地
等市民知道我地成個運動係做緊咩
對動員和理非好大幫助

文宣組要backup勇武做嘅所有野
我都好想做文宣, 唔通用傳聞話死人黎印?

黑警我死心, 但自己(同好多人)對醫護人員仲有信心, 一日果邊未有消息, 都覺得係流言
同意
總有人改不了政治潔癖惡習,就會開始退下來。
正正做好文宣,表達清楚,能防止呢類人士變中立。
Too many clashes, too many worries (like the 831 cctv problem).
Not enough time to go through the news and lihkg discussion.
Little time left for 文宣 ....
有用post 推

而家開連登都唔見有文宣po
樓主中point
Push!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞