你班友係咪想搞死個運動?

1180 回覆
4913 Like 83 Dislike
近依兩個星期,你地有無發現本地文宣少左好多?
熱門一大埋無根據傳聞?正經野唔推?
你地拆黨鐵無問題,但大佬,你地都要同人講點解你地要咁做
而唔係一句:咁你地仲要問?今時今日仲割就由佢
事實上香港人就係咁,郁D就好暴力,事實上都有好多人唔明你地做咩拆黨鐵
依家D車間唔中就停,其實好多人都覺得好唔方便
之前圍完稅局都有道歉運動,依家又影都無
派傳單,開街站呢?
有無發現依兩星期D和理非少左好多?因為佢地根本唔知勇武搞緊咩
你地打還打,都要比人知你地點解咁做

亦有人提出,依家勇武係好勇,但佢地唔記得左和理非係佢地後盾
和理非一少,狗就更易拉人,依家勇武就係幾十人拆黨鐵
圍狗屋,打路障戰,人數少可以話機動快,但亦好似比人一野拉曬
希望大家記得6,7月係點樣走到今日,天琦講過
政治係令唔支持你既人支持你,唔係人人上連登,亦唔係人人明你地做咩
唔好比仇恨沖昏頭腦,大家對打我地一定輸
只能打公關,打人數同士氣,只有咁先有機會
如果我地咁就輸左,我地死左既朋友唔會原諒我地
多謝大家
一句講晒,睇哩個post
[置頂/請廣傳/多圖] 907 遊客LOOK 暢遊大嶼山指南
https://lih.kg/1547426
真係明 岩岩我先出左個POST

有冇人話我知黎緊有咩遊行
https://lih.kg/1547818

9月8 美領
push
老老實實

真心覺得如果係同路人無論勇武做乜鳩都唔會割
做慢啲,比較快。
唔係割唔割
有好多人唔割=/ 會出黎支援
佢地明個目的先會出黎
更加唔好忘記仲有D淺黃淺藍
好同意
成班係度放傳聞 又話朋友講乜 識到人講乜 就算係真嘅咁又點 個運動輸左嘅 到時啲片一定比人燒哂
依家要贏依場運動 太子受傷甚至犧牲嘅手足係想我地贏 而唔係不停破壞
大家諗下點去贏啦 我日日去做文宣好攰 幫手嘅人都比6,7月少左好多 但相反藍絲嘅破壞就增加左好多
大家一齊努力好冇 每個手足都係想香港人可以贏架
唔會割,但都唔會知點解要咁做,
既然係同路人,可否畀多少少時間人哋了解下?
港鐵搞到咁撚串

唔搞佢搞邊個
依家冇人割 但我地都應該係一齊去贏 勇武有勇武去做 和非理都要更大力咁出力 和非理嘅聲音愈大 勇武手足可以做嘅事會愈多
美國大選都要去自己票倉度拉票
點解連登仔覺得唔洗做文宣就有人支持
push push
推一下 大家要堅持呀 我地攰 對家都一樣攰 但對家又出緊新招 我地要更加進步 做更多 贏佢地
其實...會唔會關開學事...
行動 文宣 缺一不可
咁你咪同人講點解囉
唔係人人都知架師兄
我做金融,我覺得知道聯系匯率點運作係常識
但你問十個香港人,分分鐘無一個答到你點解1美元對7.8港幣
同樣你覺得常識既野
人地唔知好出奇?
推一下
大家集中係依度傾對策呀 依家好亂 大家各有各做咁 冇點去合作
試下唔好下下鬧前線唔肯散 不如試下落現場支持佢地 或者叫走佢地 又或者比資訊佢地可以點撤退 之後再做文宣支持佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞