加入新口號「港人治港,高度自治」

543 回覆
1667 Like 54 Dislike
同雙普選無衝突喎
支持
一樣巳經證明失效ge野 仲走回頭路 要試第2次
同真普選可能無衝突ge 一路再行落去就唔係咁講
世界只有普選,無真普選;831果個係假普選/篩選。

唔駛強調要真鈔,係要指出人地果個係偽鈔。
i mean其實自治咪就係普選
應該話,最原本基本法講既自治就係真。雙普選
你覺得係行回頭路係因為你知道左被中共spin走左既假高度自治既sense係個腦到,但要記得好清楚,原本既高度自治就係雙普選呀!
你好似混淆左真正既自治同埋而家既假自治
要記住,從來我地要既就係97年promise過既普選得以落實
under一國兩制?
唔好因為呢句說話成為左對家spin走我地個普選既起點就忘記97年英國為我地留底既最後資產
葉劉:高度自治非完全自治
http://www.takungpao.com.hk/hongkong/text/2017/0612/88550.html

唔想俾位人入, 就唔好用高度自治呢四個字啦, 自治就夠
我都想打破一國兩制,但除非已經有可以對抗老共既軍力or已經準備好新政府,我完全唔知可以點支持
如果想跳出一國兩制唔係嗌口號既問題,係需要展示到我地有軍力or已經有新政權先支持到
咁呀 2047再算 有咩到時再抗爭啦
定係你真係有知道大家已經準備好推翻現有政權既勇氣?
因為我到而家都淨係見到大家有事調頭走
on9
同你傾就係到發晦氣
嘩,呢招絕
港人治港,高度自治
ok,你慢慢等2047,總之我98就出硬
(真緊急)見字幫手copy廣傳

目擊者證實太子手足心跳停止 至今下落不明

星期五1930千人太子站獻花

煲大個輿論

生要見人 死要見屍
你咁既態度真係唔會做到大事,更莫講抗爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞