加入新口號「港人治港,高度自治」

543 回覆
1667 Like 54 Dislike
香港建國 天滅中共
河水不犯井水
帶風向了
實踐哩句野係要靠普選
做乜唔講實際行動
而講空泛概念
之前有巴打講過
可以用路透社個獨家spin 去中國直接干預香港,違反中英聯合聲明

China directly interfered in HK’s affair. China violated Sino-British Joint Declaration!!

https://www.reuters.com/article/us-hongkong-protests-china-exclusive-idUSKCN1VK0H6
大陸點駁咪得個揚肛自己噏自己打飛機

而家有路透社錄音,有記者追問林鄭自主度,呢啲好工具,

支那點解讀「高度」全世界根本WFC。

我地反而要諗咩口號既主張最幫到國際社會支持,

如果只係for自high,我會嗌「香港獨立,推翻支共」
9.7 機場見 9.8美國駐港領事館
港人治港,香港自治
外媒自從7月林鄭死唔撤回已經屌緊香港個high degree of autonomy已死啦。

加埋路透社段錄音都唔叫證據?林鄭死唔正面答CNBC個yes no question 唔係證據?

嗌「港人治港,高度自治」同爭取雙真普選有咩抵觸先?

而家我地打緊國際輿論,仲理支那點解讀?上twitter對準外國人解釋好過啦。

支共夠話《聯合聲明》係歷史文件啦,根住咪成個G7開口反駁囉。

《中英聯合聲明》個核彈,外國一路捉住來撚支那,我地香港人當condom?
聽落好似講到你認同佢失效係應該咁
依個都好,字眼上更 謹慎
港人治港 完全自治
Push
咁你d口號要有引導性先得㗎嘛
內容至少係「中共不死,香港不生」之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞