加入新口號「港人治港,高度自治」

543 回覆
1667 Like 54 Dislike
點解人地美國咁多權威人士出晒文都唔跟佢地口徑
回應佢地呀 你唔會應佢地 佢地點接落去?
港人治港 香港自治
(醒下啦) 不要說五大訴求,試著說民族自決
https://lih.kg/1514372
agree
會唔會比人spin港獨
呢個係最後目的,但依家連黃都好多未接受到
港人治港 香港自治
強烈要求民陣搞返場反共自治遊行
Push
Agree
清朝債券 中共償還 若不償還 港不屬中
不要說推
試著說907去青馬,908去集會
唔好 呢啲一國你要飽佢
唔使講來生,今生都不做中国人

你憑咩要覺得我地香港人要向一個多番講大話嘅政權,乞求佢地去承諾我地本該應份嘅自由與民主?
Hk people ruling hk
up
直接 港人治港 香港獨立 啦
而家美國講咗支持autonomy
我哋終於可以食住條水上啦

香港問題根源係傀儡政府佢根本唔想理我地。我哋要奪回自主權先可以永遠地保障我地自己。撤回或者答應5大訴求轉過頭又會借屍還魂。趁住美國會插手呢個千載難逢嘅奇蹟大家真係要食住上去到盡。奪回自主權啊!!!!

各位文宣又好 tg又好 Twitter又好
襯國會開會之前推盡佢!!!!!

記住有美國幫手係一個奇蹟,而奇蹟未必有下一次。 去呀巴絲!!!!!!!!!!!!
高度自治唔係完全 唔可以咁嗌
中共滲透香港比你地所想更嚴重

Even中共講話已經係「高度自治」,係未爆送中條例之前相信大家都有目共睹,假民主下產生嘅議員,行政長官,已經及一向不能夠實現「高度自治」

所以一早已被破壞嘅《中英聯合聲明》,香港主權係應該比返英國佬,我地可以繼續留係香港,就好似愛爾蘭咁,基本上可以話係馬照跑舞照跳,只不過大家成為咗英國人

再講清朝十億債券,還唔起錢就屬於美國

最後,《南京條約》,清政府 > 中華民國(台灣)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞